0

Oλοένα και πιο προκλητικοί γίνονται οι άνθρωποι της Βίρτους Μπολόνια, που μετά την ακύρωση των εισιτηρίων σε φίλους του Παναθηναϊκού, απαγορεύουν στον κόσμο του «τριφυλλιού» να φοράει διακριτικά των «πράσινων», ή να… ενοχλήσει φίλο των γηπεδούχων.

Η πρόκληση της Βίρτους Μπολόνια συνεχίζεται προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού που έχει ταξιδέψει στην ιταλική πόλη, με τη διοίκηση του συλλόγου να στέλνει mail σε όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια -και δεν τους τα ακύρωσε- πως αν φορέσουν διακριτικά του «τριφυλλιού», ή αν ενοχλήσουν φίλο των γηπεδούχων θα αποβληθούν από το γήπεδο.

Eίναι προφανές πως στις τάξεις της Βίρτους Μπολόνια καλλιεργείται ένα ψυχροπολεμικό κλίμα λόγω της σημαντικότητας της αναμέτρησης, δίχως ωστόσο να υπάρχει λόγος.

Υπενθυμίζουμε πως το «παρών» στο γήπεδο για να δει από κοντά το κρίσιμο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην ιταλική ομάδα θα δώσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Τραγικός Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από τον φοβερό Μίλωνα!

Previous article

Ανδρεόπουλος: «Δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε τον Μίλωνα σε κανένα σημείο»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.