0

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά την οριακή νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR με σκορ 81-79 επί της Βίρτους.

Mε τον Κέντρικ Ναν να σκοράρει μεγάλο φλόουτερ στη λήξη του αγώνα, οι «πράσινοι» επικράτησαν με σκορ 81-79 της Βίρτους στη «Segafredo Arena» ανέβηκαν στο 21-11 και παρέμειναν στη δεύτερη θέση, όντας πλέον ακόμη πιο κοντά στο πλεονέκτημα έδρας!

Μετά την αναμέτρηση, ο Εργκίν Αταμάν τόνισε τη μεγάλη σημασία της νίκης αυτής, ενώ αποθέωσε τον Ναν, σχολιάζοντας πως έκανε μεν πολλά λάθη, απέδειξε όμως τη μεγάλη ποιότητά του στο σκοράρισμα με το buzzer beater του.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά το φανταστικό πρώτο ημίχρονο που κάναμε δεν παίξαμε καλά, δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε. Κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και βολές, με τον Λεσόρ και τον Μήτογλου. Η Βίρτους βρήκε τον ρυθμό που ήθελε και μπορεί να πάρει εύκολα μέσα στην έδρα της, βρήκε τα σουτ που χρειαζόταν με τον Μπελινέλι τον οποίο δεν καταφέραμε να σταματήσουμε. Κάναμε γενικά πολλά λάθη, αλλά στο τέλος παίξαμε πολύ καλή άμυνα, πήραμε τα ριμπάουντ και στο τέλος ο Ναν βρήκε σκορ.

Μπορούσε να βρει νωρίτερα τρόπους για να σκοράρει αλλά έκανε πολλά λάθη (σ.σ. ο Ναν), όμως στο τέλος έβαλε το buzzer γιατί είναι ένας σκόρερ. Δύο ακόμη τελευταία παιχνίδια για τη regular season και πρέπει να προστατέψουμε τη θέση μας. Όπως είπα χάσαμε ελεύθερα σουτ, αλλά πήραμε επιθετικά ριμπάουντ και δεύτερες ευκαιρίες. Στο πρώτο μέρος σκοράραμε 51 πόντους, ενώ στο δεύτερο μείναμε χαμηλά. Ήταν χαμηλά για εμάς, όμως βρήκαμε τον τρόπο στο τέλος».

Οι πανηγυρισμοί των Ναν και Σλούκα με τον κόσμο των πράσινων (Pics)

Previous article

Ο Γιαννακόπουλος πανηγύρισε με τους παίκτες το μεγάλο διπλό στην Μπολόνια

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.