0

Η επιθυμία του Παναθηναϊκού Aktor να κρατήσει τον Κέντρικ Ναν είναι δεδομένη.

Δεν προέκυψε τώρα, αλλά από τον Γενάρη οι «πράσινοι έχουν δείξει στον Αμερικανό ότι θέλουν να τον κρατήσουν και την επόμενη σεζόν. Πλέον το θέμα πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα κι αυτό διότι ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση για να κρατήσει τον Ναν για τα επόμενα 2 χρόνια!

Ο 28χρονος γκαρντ, στην παρθενική του χρονιά στη Euroleague έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ρόστερ του Εργκίν Αταμάν, καθώς μετράει κατά μέσο όρο από 14,8 πόντους με 3 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ σε 26:35 λεπτά εντός παρκέ.

Η είδηση δεν είναι η πρόταση, ήταν αναμενόμενο πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ και να του δώσει ηγετικό ρόλο στην ομάδα και τις επόμενες σεζόν, η είδηση (θα) είναι η απόφαση του Αμερικανού γκαρντ. «Φυσικά το έχω σκεφτεί (σσ. να μείνω και την επόμενη σεζόν). Αν υπάρχει κάποια ομάδα στην Euroleague για την οποία θέλω να παίξω, είναι σίγουρα εδώ», έχει δηλώσει κατά το πρόσφατο παρελθόν, ενώ προ ημερών οι νέες δηλώσεις του ήταν στο ίδιο μήκος κύματος: «Αρχικά ήρθα εδώ με στόχο να επιστρέψω, αλλά τώρα δεν είμαι σίγουρος. Στο ενδιάμεσο είχα επιτυχίες εδώ και όλα ήταν υπέροχα».

Τι έχει, λοιπόν, στο μυαλό του ο Κέντρικ Ναν; Προφανώς την Αμερική και την επιστροφή, αλλά όχι τόσο δεδομένα όσο την είχε όταν ήρθε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό. Πλέον έχει δεύτερες σκέψεις για παραμονή στους «πράσινους», αφού για να το πούμε όσο πιο απλά γίνεται, περνάει καλά. Και το σημαντικό είναι ότι στην Ελλάδα βρίσκεται και η οικογένειά του που όλοι ξέρουμε το μεγάλο ρόλο που παίζει για κάθε παίκτη που αγωνίζεται στο εξωτερικό.

Το θέμα δεν είναι τα λεφτά. Οι «πράσινοι» και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχουν αποδείξει πως δεν κοιτάζουν τα χρήματα και πάνω σε αυτό το κομμάτι δεν θα υπάρχει ιδιαίτερο θέμα σε περίπτωση που έρθει κάποια πρόταση από το ΝΒΑ. Το θέμα είναι ο ίδιος ο Αμερικανός.

Προφανώς δεν θα πάρει τώρα την απόφαση στην πρόταση του Γιαννακόπουλου, η σεζόν είναι ακόμα σε εξέλιξη και ο Παναθηναϊκός κυνηγάει πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Αλλά το ότι έχει στα χέρια του την πρόταση για διετές συμβόλαιο, προφανώς με τα λεφτά που θέλει, παίζει ρόλο γιατί είναι ακόμα μία ένδειξη της αγάπης του συλλόγου προς το πρόσωπό του.

Σίγουρα το τέλος της χρονιάς θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον ανάλογα με την απόφαση του Ναν, ειδικά αν αυτή είναι θετική, αφού οι «πράσινοι» θα παραμείνουν ισχυροί στα γκαρντ.

 

Ένας ήρωας με παγωμένο αίμα!

Previous article

Αθανασίου: «Μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια μια νίκη με τον ΠΑΟΚ – Ίσως να μην ξεκινήσει ο Μπακασέτας»

Next article

You may also like