0

Σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Άνταμ Τσέριν για επέκταση του συμβολαίου του, με το ισχύον να λήγει το 2026, όμως ο ατζέντης του Σλοβένου μέσου Αμίρ Ρούζνιτς επισήμανε πως δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι από την «πράσινη» πρόταση. Ο 25χρονος Σλοβένος μέσος αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της μεσαίας γραμμής της χώρας του και η απόδοσή του στα παιχνίδια με Πορτογαλία και Μάλτα, όπου πέτυχε από ένα γκολ, έχει ξετρελάνει τους συμπατριώτες του.

Με δηλώσεις του στη σλοβένικη ιστοσελίδα Sportklub, ο Ρούζνιτς αναφέρθηκε στις συζητήσεις που γίνονται με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τις ομάδες που τσεκάρουν τον Τσέριν.

«Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εκτιμούν πάρα πολύ τον Άνταμ, αλλά το στάτους του στον σύλλογο δεν είναι αυτό που θέλουμε. Είναι από τους πλέον χαμηλόμισθους στην ομάδα, ειδικά συνεκτιμώντας το πόσο σημαντικός είναι. Μας προτάθηκε ένα νέο συμβόλαιο, αλλά δεν πλησιάζει καν τις προσδοκίες μας.

Περίμενα περισσότερο σεβασμό από τη διεύθυνση του club προς τον Άνταμ, ο οποίος δεν έχει κανένα πρόβλημα να υπογράψει ακόμη και για όλη του τη ζωή στον Παναθηναϊκό. Τόσο πολύ απολαμβάνει την ομάδα, τους φιλάθλους, την πόλη, τις συνθήκες, αλλά απλώς τέτοιους όρους δεν γίνεται να τους αποδεχτούμε», επισήμανε ο εκπρόσωπος του παίκτη.

Για τις ομάδες που εξετάζουν τον Τσέριν, σημείωσε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω πως μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ομάδες τον παρακολουθούν τη δεδομένη στιγμή. Περιμένω αρκετά μετά το Euro, αλλά πρέπει να τονίσω ξανά πως ο Άνταμ είναι ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του έχει δώσει πολλά, εκεί έχει βελτιωθεί, έχει μάθει στις υψηλές απαιτήσεις, βάσει των όσων εισπράττω όμως από την ποδοσφαιρική αγορά είμαι σίγουρος πως δεν θα είναι το τελευταίο βήμα στην καριέρα του».

Πιτίνο: «Φανταστική νίκη για τον Παναθηναϊκό, Βερολίνο ερχόμαστε!»

Previous article

Ο Τερίμ λύνει την εξίσωση του Μπακασέτα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.