0

Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε ούτε στον δεύτερο προημιτελικό, κόντρα στους Πρωταθλητές Πεύκων πρόβλημα, νικώντας με 3-0 και παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά που θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ

Από το πρώτο κιόλας σερβίς στο πρώτο σετ μπήκε πολύ δυνατά ο Παναθηναϊκός. Με την Καρκάσες να βάζει συνεχόμενους πόντους, το «τριφύλλι» πήγε στο +7 (10-3), οι Πρωταθλητές Πεύκων μείωσαν στους τρεις (11-8), όμως από εκεί και πέρα οι «πράσινες» έκαναν ότι ήθελαν, πήγαν ξανά στο +7 (17-10) και ολοκλήρωσαν το πρώτο σετ με 25-11.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο σετ. Ο Παναθηναϊκός μπήκε ξανά δυνατά με στόχο να πάρει το σετ και την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, κάτι που έκανε. Πήγε γρήγορα στο +6 (9-3), οι φιλοξενούμενες μείωσαν στους τέσσερις (11-7) όμως και πάλι η ομάδα του κόουτς Νέζιτς δεν έχασε την αυτοσυγκέντρωση της και πήγε στο +8 (16-8) και κατέκτησε το σετ με 25-16

Στο τρίτο και όπως αποδείχθηκε τελευταίο σετ, ο προπονητής του «τριφυλλιού» έκανε αρκετές αλλαγές. Όμως και οι «πράσινες» έδειξαν και πάλι πολύ καλό αγωνιστικό, έφτασαν πολύ νωρίς στο +6 (10-4), η ομάδα της Θεσσαλονίκης και πάλι δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έτσι ο Παναθηναϊκός με συνεχόμενους πόντους της Μεταξά, έφτασαν στο +10 (20-10) και ολοκλήρωσαν την πολύ καλή εμφάνιση τους παίρνοντας και το τρίτο σετ με 25-11. Πλέον οι «πράσινες» βρίσκονται στα ημιτελικά της Volley League γυναικών που θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ.

Με Γεντβάι η αποστολή κόντρα στον ΠΑΟΚ

Previous article

Μαντσίνι: «Να συνεχίσουμε στα playoffs όπως ξεκινήσαμε»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.