0

Για μία ακόμα φορά ο Παναθηναϊκός εμφάνισε το… σύνδρομο της Λεωφόρου που εδώ και μερικούς μήνες τον έχει εκτροχιάσει από την πορεία του. Το τριφύλλι ηττήθηκε με 2-3 από τον ΠΑΟΚ στην εντός έδρας πρεμιέρα των πλέι-οφ, με τον Δικέφαλο να φεύγει αλώβητος από το συγκεκριμένο γήπεδο για έκτη συνεχόμενη φορά (3 νίκες, 3 ισοπαλίες)!

Προειδοποιητική βολή ήταν το 1-2 με τον Ατρόμητο στον πρώτο προημιτελικό κυπέλλου, το οποίο όμως μπαλώθηκε με την πρόκριση στο Περιστέρι. Ακολούθησε το 2-0 στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, όμως από εκεί και μετά ήρθαν οι γκέλες.

Το 2-2 με την Λαμία και το 1-1 με την Κηφισιά, ενώ ενδιάμεσα υπήρξε η πρόκριση με τον ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου, όμως κι αυτός ήρθε με εντός έδρας ήττα με 0-1 στην κανονική διάρκεια και 1-2 στα πέναλτι.

Η μοναδική εντός έδρας νίκη σε αυτό το διάστημα ήταν το 2-0 επί του Άρη, που είχε έρθει με πολύ καλή απόδοση.

Γενικά φέτος, το τριφύλλι έχει ένα θέμα με τα εντός έδρας ντέρμπι, αφού έχει πάρει μόλις ένα (αυτό το 2-0 επί του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα).

Τρεις φορές έχει αποτύχει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ (2-2, 1-2, 2-3), άλλη μία την ΑΕΚ (1-2), ενώ υπάρχει και μία ακόμα ισοπαλία στο ντέρμπι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό για την φάση των «16» (1-1), ενώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι στην φάση των ομίλων του Europa League, o Παναθηναϊκός ηττήθηκε εντός έδρας από Ρεν (1-2) και από Μακάμπι Χάιφα (1-2), έχοντας την μοναδική νίκη στο σπίτι του στην πρεμιέρα με την Βιγιαρεάλ, που όμως έγινε στο ΟΑΚΑ!

 

Κριτική παικτών Παναθηναϊκού: Ήταν τρύπια η άμυνα του, όαση ο Μπερνάρ

Previous article

Τέτοια κορεό ΔΕΝ πρέπει να σηκώνονται! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.