0

Ήδη έχει ξεκινήσει την ενισχυσή του για την επόμενη σεζόν ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» φέρεται να έχουν συμφωνήσει με 26χρονο και ύψους 1.94 πασαδόρο της Λούνεμπουργκ, Μαξ Έλγκερτ. Ο Έλγκερτ άφησε την πατρί0δα του για πρώτη φορά το 2022-23 για να πάει στην Πολωνία και την BKS Visła Bydgoszcz, ενώ φέτος μετακόμισε στην Γερμανία και την Λούνεμπουργκ.

Να θυμίσουμε ότι και το περασμένο καλοκαίρι το «τριφύλλι» είχε έρθει σε συμφωνία με τον Καναδό Επ, όμως αποφάσισε να σταματήσει το βόλεϊ, λίγο πριν την προετοιμασία και έτσι ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε με τον Ραϊντέλ Ιερεθουέλο και τον Σταύρο Κασαμπαλή.

Ο Ιερεθουέλο μετά τον βαρύ τραυματισμό που είχε στον ημιτελικό κυπέλλου κόντρα στον Μίλωνα, θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και πολύ πιθανόν ο 37χρονος έμπειρος πασαδόρος, να «κρεμάσει» τα παπούτσια του καθώς θα του πάρει αρκετό χρόνο να αποκατασταθεί το πρόβλημα του.

 

Τελευταία ζαριά… την Τετάρτη με την ΑΕΚ

Previous article

Εκτός τόπου και χρόνου ο Τερίμ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.