0

Την προσοχή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έχουν στρέψει άπαντες στον Παναθηναϊκό, που θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον ΠΑΟΚ και να επικεντρωθούν αποκλειστικά στο παιχνίδι – τελικό με την Ένωση την Τετάρτη (3/4) στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» είναι με την πλάτη στον τοίχο, βρισκόμενοι πλέον στο -6 από την κορυφή και στο -4 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Συνεπώς, η αντίδραση και η νίκη απέναντι στον «δικέφαλο» είναι κάτι υπεραπαραίτητο για το «τριφύλλι», προκειμένου να μείνει ζωντανό για το πρωτάθλημα.

Δεν είναι η πρώτη φορά στην εποχή Τερίμ, που ο Παναθηναϊκός βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε. Ας θυμηθούμε τις προηγούμενες περιπτώσεις…

*Μετά την ισοπαλία – σοκ (2-2) με τη Λαμία στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός έδινε τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Πήρε την πρόκριση στον τελικό, μετά το θρίλερ της Λεωφόρου, στη διαδικασία των πέναλτι.

*Στη νέα γκέλα στη Λεωφόρο και την ισοπαλία (1-1) με την Κηφισιά, ο Παναθηναϊκός έψαχνε αντίδοτο απέναντι στον Άρη. Κι εκεί έβγαλε την αντίδραση που έπρεπε παίρνοντας τη νίκη με σκορ 2-0.

*Στην πρεμιέρα των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό, οι «πράσινοι» ήθελαν πάση θυσία το διπλό. Είχαν ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια με ισοπαλία (2-2) απέναντι στον ΟΦΗ. Πήγαν στο Φάληρο και πήραν μια μεγάλη νίκη με σκορ 3-1.

Σε μια ανάλογη συγκυρία βρίσκεται τώρα η ομάδα του Φατίχ Τερίμ. Η ήττα από τον ΠΑΟΚ έχει δώσει μειονέκτημα στους «πράσινους» ενόψει της συνέχειας στα πλέι οφ και η επιστροφή στις νίκες κόντρα στην ΑΕΚ είναι και το μοναδικό ζητούμενο. Αυτό θα ψάξει το «τριφύλλι» το βράδυ της Τετάρτης στο «Απόστολος Νικολαϊδης» για να μπει και πάλι στο κόλπο…

Ο Χουάντσο έστειλε… γράμμα στον μικρό εαυτό του: «Απλά απόλαυσε το ταξίδι» (Vid)

Previous article

Έχει υποχρέωση να αφήσει το είναι του στο χορτάρι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.