0

Υποχρεωμένοι να βγάλουν εγωισμό οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο γήπεδο, για να μείνουν ζωντανοί στην μάχη του τίτλου.

Αυτός δεν είναι απλά ένας τελικός. Είναι ίσως και ο τελικός της χρονιάς, διότι απλά αν ο Παναθηναϊκός δεν κερδίσει θα έχει μαθηματικές ελπίδες για το πρωτάθλημα. Αν νικήσει θα μείνει ζωντανός. Η ΑΕΚ ήρθε φέτος στην Λεωφόρο και νίκησε με 2-1, πέρυσι στο ίδιο γήπεδο στα play off δεν έχασε έφερε 0-0 και αυτό την βοήθησε να πάρει το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός μετά την μεγάλη νίκη στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού με 3-1, έχασε στην Λεωφόρο με 3-2 και γύρισε εκεί που ήταν πριν το ματς στο Φάληρο. Τότε είχα γράψει ότι εκείνο το ματς ήταν Ο τελικός και η ομάδα αντέδρασε και το πήρε αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0. Αυτό εδώ το ματς πάλι είναι ένας μεγάλος τελικός, αλλά η διαφορά είναι ότι μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Τα ματς λιγοστεύουν και αν ο Παναθηναϊκός δεν αξιοποιήσει την Λεωφόρο από σήμερα και μετά δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα.

Εδώ και καιρό στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός κερδίζει μόνο τον Ολυμπιακό και όχι την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Αυτό πρέπει να αλλάξει από σήμερα.

Οσοι παίξουν πρέπει να καταλάβουν, ότι ο αντίπαλός τους πέρυσι έκανε τα πάντα, για να τους στερήσει το πρωτάθλημα, πρέπει να καταλάβουν, ότι έχουν την υποχρέωση να δώσουν και λίγο χαρά στον κόσμο της ομάδας, που δεν έχει κλείσει μάτι από την Κυριακή το βράδυ από την στενοχώρια.

Στον Παναθηναϊκό παίζετε, το τριφύλλι φοράτε, βγάλτε εγωισμό. Δεν είναι δυνατόν να είσαι ο Παναθηναϊκός και να μην παίρνεις ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στην έδρα σου. Σε αυτά τα ματς πέρα από τις τακτικές, παίζει μεγάλο ρόλο και το πόσο γυαλίζει το μάτι. Οσοι παίξουν κόντρα στην ΑΕΚ απαγορεύεται να κάνουν, ότι έκαναν στο πρώτο λεπτό με τον ΠΑΟΚ, όπου έβλεπαν τους αντιπάλους να κάνουν παρέλαση. Απαγορεύεται. Η ΑΕΚ το πάει το ματς στη δύναμη. Χωρίς δύναμη στη δύναμη δεν γίνεται τίποτα κόντρα στην ΑΕΚ.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία στο ματς αυτό. Μπαίνεις μέσα και κερδίζεις, τόσο απλά. Κανείς δεν ενδιαφέρεται πως θα παίξει η ομάδα. Τη νίκη θέλει, για να μείνει ζωντανή. Οτιδήποτε άλλο θα είναι καταδικαστικό.

Σε αυτό τον μεγάλο τελικό είναι μεγάλη ανάγκη όσοι παίξουν, να νιώσουν τη δύναμη της έδρας. Με την φωνή σας και μόνο με την φωνή όσοι πάτε στο γήπεδο πρέπει να βοηθήσετε την ομάδα 90 λεπτά. Ακόμα και αν κάτι δεν πάει καλά αρχικά, πρέπει να είστε ο 12ος παίκτης. Συσπειρωμένοι πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί αυτή την μάχη και να κάνουμε τα πάντα, για να την κερδίσουμε.

*Διαιτητής β’κατηγορίας, χωρίς μεγάλα ματς στην πατρίδα του, ο Πορτογάλος Περέιρα ορίστηκε από την ΚΕΔ στο παιχνίδι αυτό με την ΑΕΚ. Σε ένα ματς , που έπρεπε να έρθει ένας πολύ καλός διαιτητής έρχεται πάλι ένας αμφιβόλου αξίας διαιτητής. Εύχομαι μετά το ματς να μην ασχολούμαστε μαζί του.

Το σχέδιο του Τερίμ για τον «τελικό» με την ΑΕΚ

Previous article

Ο προπονητής των Λέικερς, Ντάρβιν Χαμ για Ναν: «Είναι τρομερό αυτό, που κάνει, χαίρομαι για αυτόν»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.