0

Ο Παναθηναϊκός με εξαιρετικό βόλεϊ πήρε τη νίκη με 3-0 σετ κόντρα στην ΑΕΚ, στο κλειστό του Μετς και πλέον του λείπει μία νίκη για να πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς της Volley League γυναικών.

Στο πρώτο σετ η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυναμικά κάνοντας το 0-4, ο Παναθηναϊκός το ανέτρεψε (8-7) και με συνεχόμενους πόντους από την Σαμαντάν και την Καρκάσες το «τριφύλλι» πήρε μια καλή διαφορά (22-13), όμως οι φιλοξενούμενες δεν το… έβαλαν κάτω, μείωσαν στους δύο (24-22) όμως η Τσάριτς άστοχησε σε σερβίς της και οι «πράσινες» πήραν το πρώτο σετ με 25-22.

Ξανά στο δεύτερο σετ η ΑΕΚ πήγε στο +4 νωρίς (6-10), ο Παναθηναϊκός προσπέρασε στο σκορ στο 13-12, πήγε στο +6 (19-13) με συνεχόμενους πόντους, ο «δικέφαλος» δεν μπόρεσε να μειώσει παραπάνω από τους τέσσερις (23-19) και οι «πράσινες» πήραν και το δεύτερο σετ με 25-20.

Στο τελευταίο και όπως αποδείχθηκε τελευταίο σετ, είδαμε μια διαφήμιση του αθλήματος. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πήγε από νωρίς στο +4 (9-5), το «τριφύλλι» ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ στο σετ μέχρι το 20-20, η ΑΕΚ πήρε κεφάλι στο σκορ σε πολύ σημαντικό σημείο (20-22), η ομάδα του κόουτς Νέζιτς ισοφάρισε σε 24-24 και με δύο συνεχόμενους πόντους της εξαιρετικής σήμερα Καρκάσες έκανε το 26-24 και οι «πράσινες» πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη και πλέον βρίσκονται με το ένα πόδι, στους τελικούς του πρωταθλήματος.

 

Μπακασέτας: «Μονόδρομος η νίκη με την ΑΕΚ, γι’ αυτό ήρθα στον Παναθηναϊκό, για τα δύσκολα»

Previous article

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 2-1: Πολύ σκληρός για να πεθάνει – Τον Παναθηναϊκό δεν τον ξεγράφεις

Next article

You may also like