0

Διαβάστε την ατομική κριτική των παικτών του Τριφυλλιού: 

Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι    7
Έδειξε κάπως αγχωμένος, δεν ενέπνεε τη σιγουριά προηγούμενων αγώνων, αλλά και πάλι δεν είχε κάποιο λάθος στο ενεργητικό του. Αντιθέτως στο 92′ έκανε μία σπουδαία απόκρουση στο φάουλ του Γκατσίνοβιτς, κρατώντας το προβάδισμα του Παναθηναϊκού.

Χουάνκαρ    5
Φέρει μεγάλη ευθύνη στο γκολ της ΑΕΚ, αφού δεν κάλυψε σωστά την μπάλα κι άφησε τον Ελίασον να στρώσει στον Βίντα. Στα συν του όμως ότι δεν άφησε το λάθος αυτό να τον καταβάλει και παρότι δέχτηκε μεγάλη πίεση από την πλευρά του, αντεπεξήλθε.

Τιν Γεντβάι    7
Καλό ματς από τον Κροάτη στόπερ. Μετά το γρήγορο γκολ της ΑΕΚ, κερδισμένος στις περισσότερες μονομαχίες, κράτησε σωστά τη θέση του και δεν εκτέθηκε σχεδόν ποτέ.

Σαμέτ Ακαϊντίν    8
Το κορυφαίο παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό, δεδομένου και του αντιπάλου. Έγινε… βδέλλα στον στον Λιβάι και δεν τον άφησε σχεδόν ποτέ να γίνει απειλητικός. Πάντα πρώτος στην μπάλα, αλάνθαστο ματς από τον Τούρκο στόπερ.

Γιάννης Κώτσιρας    8
Ακόμα μία γεμάτη εμφάνιση από τον έμπειρο μπακ. Αδιάκοπο τρέξιμο, κάλυψε σωστά τη θέση του, έκανε ανεβάσματα, απέφυγε τα λάθη. Ο γνωστός καλός Κώτσιρας.

Άνταμ Τσέριν    7
Πάτησε σχεδόν κάθε σπιθαμή του κέντρου -κι όχι μόνο- ο Σλοβένος μέσος. Είχε δύσκολη αποστολή απέναντι στα δυνατά χαφ της ΑΕΚ, παρά ταύτα στάθηκε πολύ καλά, έκοβε, έραβε και έδωσε πολλές βοήθειες στο κράτημα της μπάλας.

Τάσος Μπακασέτας    8
Πολύ καλό ματς από τον έμπειρο μεσοεπιθετικό. Αφού το πρώτο του τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ, είχε ακόμη ένα, με τον αγαπημένο του τρόπο: με το αριστερό… κανόνι που έχει για πόδι, στέλνοντας την μπάλα στη γωνία του Αθανασιάδη. Πέραν αυτού όμως ήταν ιδιαίτερα ενεργητικός κι έδωσε πολλές βοήθειες.

Γουίλιαν Αράο    8
Μπορεί να αποτελεί τον κορυφαίο… στόπερ του Παναθηναϊκού, παράλληλα όμως μας υπενθύμισε ότι πρόκειται και για το κορυφαίο ίσως “εξάρι” του πρωταθλήματος. “Βράχος” ο Βραζιλιάνος χαφ, έκοβε κάθε επικίνδυνη μπαλιά που έφτανε στην περιοχή της ΑΕΚ, είχε αμέτρητα κοψίματα στο ενεργητικό του.

Μπερνάρ    7
Ακόμα μία ψυχωμένη εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο. Μπορεί να μην πρόσφερε με γκολ και ασίστ, αλλά ήταν και πάλι καλός, ενώ έδωσε σημαντικές βοήθειες και αμυντικά, τόσο στον Χουάνκαρ, όσο και στον Μλαντένοβιτς στο β’ γύρο.

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς    6
Επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα μετά από πολύ καιρό ο Σλοβένος εξτρέμ. Δεν του έλειψε επουδενί η διάθεση, αλλά ήταν λογικό να μην πιάσει τα στάνταρ των περισσότερων συμπαικτών του.

Φώτης Ιωαννίδης    9
Εκπληκτικό παιχνίδι από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού. Τη δική του υπογραφή έχουν και τα δύο γκολ των Πρασίνων, κάνοντας τον Μουκουντί να βλέπει… εφιάλτες. Έκλεψε δύο φορές την μπάλα στον Καμερουνέζο, για να φτιάξει το πρώτο τέρμα με το εκπληκτικό “ξερό” του Μπακασέτα κι έβαλε το δεύτερο με εκπληκτικό “σκαφτό”.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ρούμπεν Πέρεθ    –
Πέρασε στο 88′ στο ματς και δεν μπορεί να κριθεί για το 10λεπτο που αγωνίστηκε. Παρά ταύτα έδωσε πάρα πολλές μάχες όταν το ματς είχε αγριέψει στο φινάλε.

Δημήτρης Λημνιός    6
Μπήκε αλλαγή στο 79′. Δεν φανηκε είναι η αλήθεια στο 20λεπτο που αγωνίστηκε. Αμυντικά πάντως γυρνούσε να δώσει βοήθειες.

Ντάνιελ Μαντσίνι    6
Τον έβαλε ως αλλαγή ο Τερίμ στο 61′. Δεν ήταν στα επίπεδα που μας έχει συνηθίσει, αν και το πάλεψε αρκετά.

Φίλιπ Μλαντένοβιτς    7
Αντικατέστησε τον Χουάνκαρ στο 62′ και ήταν αλάνθαστος. Έδωσε σκληρές μάχες με τον Άμραμπατ, κράτησε τη θέση του και όποτε βρήκε την ευκαιρία, έκανε κάποιες προωθήσεις.

Τόνι Βιλένα    –
Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

 

Έβραζε η Λεωφόρος με τον Πορτογάλο διαιτητή, άγριο ξεφωνητό στο φινάλε

Previous article

Ο Φωτάρας τους έκανε πλάκα, ο Παναθηναϊκός με ανατροπή έστειλε μήνυμα στην ΑΕΚ και έβαλε φωτιά στην Λεωφόρο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.