0

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ανατροπής του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Super League.

O Έλληνας φορ των «πράσινων» μιλώντας στην CosmoteTV αναφέρθηκε στο τέρμα που πέτυχε, στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα επιθετικού

«Ήταν “τελικός” για εμάς, καταφέραμε να τον κερδίσουμε. Η ομάδα είχε την ψυχολογία να γυρίσει ένα παιχνίδι που πάλι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς και δείχνουμε νοοτροπία νικητή».

Για το που κρίθηκε το ματς, αλλά και την εμφάνισή του: «Προσωπικά θέλω να δίνω το 100% για να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει, αυτός είναι ο στόχος μου, αυτό προσπάθησα να κάνω και σήμερα. Πιστεύω το κατάφερα σε μεγάλο βαθμό. Όσον αφορά το παιχνίδι γνωρίζαμε ότι είναι ένας τελικός και καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για το γκολ που πέτυχε: «Ήταν ένα όμορφο γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Ο δρόμος είναι μακρύς, είναι όλα ωραία παιχνίδια πολύ δύσκολα. Ο στόχος είναι σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Αν το καταφέρουμε αυτό θα πάρουμε και το πρωτάθλημα».

Για την πίεση της ΑΕΚ στο 2ο ημίχρονο: «Νομίζω είναι λογικό. Ήμασταν μπροστά στο σκορ, είχαμε μια πίεση από μόνοι μας για τη νίκη, αλλά εν τέλει τα καταφέραμε».

Για το επερχόμενο ματς με τον Άρη: «Οι τρεις βαθμοί πλέον είναι ότι πιο σημαντικό υπάρχει. Πρέπει να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ακαϊντίν: «Είναι πολύ καλός ο Γκαρσία, αλλά έχω παίξει και με καλύτερους»

Previous article

Έβραζε η Λεωφόρος με τον Πορτογάλο διαιτητή, άγριο ξεφωνητό στο φινάλε

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.