0

Με αφορμή το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον πρώτο σκόρερ του Παναθηναϊκού, η πορτογαλική εφημερίδα  «A  Bola» ζήτησε την άποψη του 27χρονου μεσοεπιθετικού των «ερυθρολεύκων» για τον Φώτη Ιωαννίδη.

«Αυτό που μπορώ να πω για εκείνον (Ιωαννίδη) είναι πως πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος.

Παίξαμε εναντίον του Παναθηναϊκού όταν αγωνίστηκε, αλλά και χωρίς αυτόν και η διαφορά ήταν ξεκάθαρη. Είναι πολύ ευκολότερο να παίξεις χωρίς αυτόν. Η ομάδα του δυσκολεύεται όταν απουσιάζει», τόνισε αρχικά ο Καρβάλιο κάνοντας στη συνέχεια μια σύγκριση του Φώτη Ιωαννίδη με τον Σουηδό φορ της Σπόρτινγκ,  Βίκτορ Γκιόκερες.

«Η ποιότητα του Γκιόκερες γίνεται αντιληπτή σε όλους. Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει ίδιες ικανότητες σωματικά. Μπορώ να πω πως είναι ίδιοι, παρότι βρίσκονται σε διαφορετικό επίπεδο. Είναι όμως ίδιοι στον τρόπο που αγωνίζονται, αλλά και σε αυτό που τους αρέσει να κάνουν».

Φώτης Ιωαννίδης: Η σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης και σεβασμού με τον Γιάννη Αλαφούζο που παίζει κομβικό ρόλο στο μέλλον του

Previous article

«Η Αναντολού Εφές σκοπεύει να κάνει μεγάλη πρόταση στον Ναν»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.