0

Η φοβερή αγωνιστική κατάσταση του Φώτη Ιωαννίδη γίνεται αφορμή αποθέωσης της συντρόφου του, Ελένης Βουλγαράκη, η οποία καθημερινά γίνεται αποδέκτης θετικών σχολίων μέχρι και… αφιερώσεων από οπαδούς του «τριφυλλιού».

Ο Φώτης Ιωαννίδης και η Ελένη Βουλγαράκη φέρεται πως έχουν γίνει το… αγαπημένο ζευγάρι της αθλητικής showbiz! Οι δυο τους βρίσκονται συνέχεια στο επίκεντρο των media, ενώ η Ελληνίδα παρουσιάστρια από εκεί που γινόταν αποδέκτης αρνητικών σχολίων κάθε φορά που ο αγαπημένος της δεν έπιανε υψηλά στάνταρ στον αγωνιστικό χώρο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, τώρα που «πετάει» και πραγματοποιεί τη μια καλή εμφάνιση μετά την άλλη όχι απλά αποθεώνεται, αλλά έχει και live αφιερώσεις από οπαδούς των «πράσινων». Η ίδια μάλιστα έσταξε… μέλι για τον καλό της, δηλώνοντας πως έχει βάλει γκολ στην καρδιά της!

Αποθέωση στη Βουλγαράκη με live αφιερώσεις φέρνει η… απογείωση του Ιωαννίδη

Η σύντροφος του επιθετικού του Παναθηναϊκού Ελένη Βουλγαράκη έχει σε καθημερινή βάση πρωινή εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό music 89,2. Κάθε Πέμπτη μάλιστα γίνεται και ένα είδος διαγωνισμού τραγουδιών ο οποίος ονομάζεται «Κουναβίζιον», όπου ακροατές δοκιμάζουν τις φωνητικές τους ικανότητες με στόχο να κερδίσουν… δώρο από τον Φάνη Λαμπρόπουλο. Στη σημερινή (04/04) εκπομπή, υπήρχε και άρωμα… «τριφυλλιού», αφού ουκ ολίγες φορές βγήκαν στον αέρα της εκπομπής οπαδοί των «πράσινων». Άλλοι τραγουδούσαν και αφιέρωναν τραγούδια στη Βουλγαράκη, ενώ άλλοι προσάρμοζαν διαφορετικά τα τραγούδια και έβαζαν λόγια από… συνθήματα του Παναθηναϊκού. Αν μη τι άλλο, όλη η εκπομπή επισκιάστηκε από… πράσινη τρέλα!

Αμέσως μετά την πρωινή ραδιοφωνική της εκπομπή, η Βουλγαράκη βγαίνει στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑNT1, όπου παρουσιαστής είναι ο Γιώργος Λιάγκας. Μάλιστα, η ίδια βρέθηκε χθες στη Λεωφόρο προκειμένου να παρακολουθήσει διά ζώσης τον αγαπημένο της Ιωαννίδη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ μαζί με την καλή της φίλη και συνεργάτιδα στην εκπομπή, Φωτεινή Πετρογιάννη, όπου καμάρωσε τον σύντροφό της να βρίσκει δίχτυα. Ο Λιάγκας τη ρώτησε εάν ο Ιωαννίδης της αφιερώνει τα γκολ και πώς αισθάνεται για τη νίκη της ομάδας του, με την ίδια να απαντά: «Δεν τα βάζω εγώ τα γκολ, τα βάζει ο Φώτης τα γκολ. Έχει βάλει στην καρδιά μου, με μυτάκι έγινε, τον θαυμάζω πάρα πολύ, είμαι πολύ περήφανη».

Το ξέσπασμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο μεγάλο τρίποντο του Χουάντσο

Previous article

«Οε, οε, οε, στη Λέωφορο παίζουμε Παναθηναϊκέ»: Απίθανη ατμόσφαιρα από 3.500 φίλους των «πρασίνων» στο Μόναχο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.