0

Τον βλέπεις να παίζει και τον χαίρεσαι. Ψάχνεις να βρεις άλλον σέντερ φορ που να του μοιάζει και δεν βρίσκεις.

Γυρίζεις χρόνια πίσω στον ελληνικό πρωτάθλημα και τέτοιο παίκτη με τα συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά δεν βρίσκεις.

Τον βλέπεις να παίρνει την εσωτερική απ’ τον Βίντα και τον παρομοιάζεις με τανκ. Τον βλέπεις να τσιμπάει την μπάλα μπροστά απ’ τον Αθανασιάδη και θαυμάζεις την τεχνική και την ψυχραιμία του. Τον βλέπεις σαν περνάει κάθετες πάσες στους συμπαίκτες του, βγάζοντας τους σε θέση βολής και γοητεύεσαι απ’ την οξυδέρκεια του.

Ας το πάμε ανάποδα τώρα. Υπάρχει κάτι στο οποίο μειονεκτεί ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού; Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει.

Αν κάναμε τη συζήτηση αυτή το περασμένο καλοκαίρι θα μιλούσαμε για μειωμένη εκτελεστική δεινότητα. Νομίζω ότι αυτή τη χρονιά ο Ιωαννίδης εμφάνισε σημαντικό βελτίωση και στον τομέα αυτόν.

Παίκτης με προσήλωση και συγκέντρωση στο παιχνίδι του, χωρίς θεατρινισμούς και περιττά πλουμίδια στον τρόπο που αγωνίζεται. Προφανώς υπάρχουν πράγματα που μπορεί ακόμα να βελτιώσει. Αναφέρω χαρακτηριστικά τη δυνατότητα της επιπλέον πάσας όταν βρίσκεται σε θέση βολής.

Εκεί, ίσως, απ’ το άγχος να μη βλέπει ότι υπάρχει συμπαίκτης του σε πιο πλεονεκτική θέση απ’ τον ίδιο. Μέχρι εκεί.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι αυτό που είπε ο Ματίας Αλμέιδα, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί των «κιτρινόμαυρων». Μας προέτρεψε να τον απολαμβάνουμε. Έχει δίκιο. Θα είναι δύσκολο το καλοκαίρι η διοίκηση του Παναθηναϊκού να απορρίψει γενναιόδωρες προτάσεις που θα της κατατεθούν για τον 24χρονο άσο της.

Οι σκέψεις του Τερίμ για τη «μάχη» του Παναθηναϊκού με τον Άρη

Previous article

Παράνοια Αϊτόρ με το «διπλό» στο Μόναχο! (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.