0

Οι παίκτες που θέλουν στο Τριφύλλι για την επόμενη σεζόν, η εμφάνιση του Ισπανού σταρ που έστειλε μήνυμα και τι συμβαίνει με τον Κροάτη της Ρεάλ, που θέλει να έρθει στο ΟΑΚΑ, αλλά πλέον δεν είναι σίγουρος…

Ο Παναθηναϊκός έχει επανέλθει για τα καλά στα στάνταρντς του παρελθόντος και στόχος του είναι να δώσει ανάλογο τελείωμα στη σεζόν. Να πάρει, δηλαδή, την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο, αλλά ο Αταμάν και οι παίκτες του θα το προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις. Εχουν άλλωστε το πακέτο να τα καταφέρουν, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει επανέλθει σε όλα τα επίπεδα στη κανονικότητα. Και ο κόσμος από την πλευρά του είναι σε αυτό το μήκος κύματος και είναι χαρακτηριστικό ότι πάνω από 3.500 φίλοι του «τριφυλλιού» έδωσαν το παρών το βράδυ της Παρασκευής στο Μόναχο. Αριθμός, δηλαδή, που είναι τρομερός για εκτός έδρας παιχνίδι και μάλιστα της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας.

Η Μπάγερν το πάλεψε πολύ το ματς και δεν ήθελε και πολύ να κάνει την έκπληξη. Αλλά ο Παναθηναϊκός είχε το μεγαλύτερο κίνητρο και νίκησε.

Κέρδισε επίσης και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος σε αυτό το παιχνίδι έδειξε τον πραγματικό του εαυτό. Εκανε διαφορά ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ κόντρα στη Μπάγερν και έφερε χαμόγελα σε Γιαννακόπουλο, Αταμάν και γενικώς σε όλο τον «πράσινο» οργανισμό.

Αν συνεχιστεί αυτή η παρουσία του είναι πιθανό να μείνει και του χρόνου στο «τριφύλλι». Αλλωστε έχει διετές συμβόλαιο με τον εξάστερο. Τι θα γίνει, όμως, σε μια τέτοια περίπτωση; Δεν θα αποκτηθεί ο Χεζόνια; Κανείς δεν μπορεί τώρα να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση. Ο Χεζόνια από την πλευρά του θέλει να πάει στον Παναθηναϊκό, αλλά στο μυαλό του είναι και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Οπότε και ο Παναθηναϊκός και ο Κροάτης κερδίζουν χρόνο μέχρι να τελειώσει η σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός θα πάρει τρεις πολύ καλούς παίκτες το καλοκαίρι. Έναν πολύ καλό γκαρντ, έναν…Χεζόνια και έναν σέντερ. Και κάπως έτσι θα κλείσει το ρόστερ του. Λέγανε την Παρασκευή πολλοί Παναθηναϊκοί ότι ο Ιμπάκα της Μπάγερν θα ταίριαζε πολύ στην ομάδα τους για μπακ απ του Λεσόρ. Οντως, είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης με μακρά θητεία στο ΝΒΑ. Αλλά προς το παρόν δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα. Πάντως, οι πολύ ποιοτικοί παίκτες στην αγορά είναι λίγοι, για αυτό ορισμένες ομάδες βιάζονται να κλείσουν ό, τι μπορούν. Είτε σε θέμα απόκτησης, είτε σε θέμα ανανέωσης.

 

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί το καλοκαίρι για τον Σαρί αναφέρουν οι Τούρκοι

Previous article

Έβγαλε ξανά χαρακτήρα, νίκησε Άρη και… Στάβρεφ και έδειξε ότι θα το πάει μέχρι τέλους ο Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.