0

Για νίκη, που έχει την υπογραφή του Αντράζ Σπόραρ, έκανε λόγο ο Τάσος Νικολογιάννης, σχολιάζοντας το σπουδαίο διπλό του Παναθηναϊκού επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», που τον κρατά γερά στο κόλπο του τίτλου!

«Η σημερινή νίκη έχει την υπογραφή του Σπόραρ. Είναι ένα τρομερό γκολ, που το έψαχνε καιρό. Μόνο έτσι μπορεί να πάει η μπάλα στα δίχτυα. Αυτό κάνει τη διαφορά και η έμπνευση του Τερίμ. Αυτό το 3-5-2 στο δεύτερο ημίχρονο ”βγάζει” την πάσα στον Σπόραρ και μείωσε την επιθετικότητα του Άρη», τόνισε ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» και συμπλήρωσε: «Πολύ μεγάλη νίκη, η οποία τον κρατάει στο κόλπο του τίτλου, κόντρα, μάλιστα, στον Σκοπιανό Στάβρεφ. Ήταν χυδαία διαιτησία κατά του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο»!

Αναφέρθηκε ακόμη στο σκηνικό με Ιωαννίδη-Μάντζιο, σημειώνοντας: Είναι ντροπή για έναν προπονητή και δη Έλληνα να κάνει αυτό, που έκανε ο Μάντζιος. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο προκαλεί τον Φώτη Ιωαννίδη! Είναι μαύρη στιγμή για την καριέρα του και ελπίζω να το έχει μετανιώσει. Σε όλο το πρώτο μέρος τού κάνει κινήσεις ότι ”βουτάς”, ενώ έχει φάει το ξύλο της αρκούδας ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, αντί να κάνει τον σταυρό του, που γλίτωσαν οι παίκτες του φάουλ και κάρτες».

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:

«Κόλαση» η βαθμολογία: Πρώτος ο ΠΑΟΚ, στο -1 η ΑΕΚ, στο -2 ο Παναθηναϊκός!

Previous article

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί το καλοκαίρι για τον Σαρί αναφέρουν οι Τούρκοι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.