0

‘Έξαλλος ήταν ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ και μίλησε για άσχημη εμφάνιση από τον Λούκα Βιλντόζα μετά την δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στον Κολοσσό.

Στα όριά του έφτασε ο Παναθηναϊκός AKTOR το απόγευμα της Δευτέρας (8/4) και νίκησε με μεγάλη δυσκολία τον Κολοσσό στη Ρόδο με 79-74. Στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Εργκίν Αταμάν ήταν έξαλλος, με τον Τούρκο προπονητή να τονίζει πως ο Βιλντόζα δεν μπορεί να διεκδικεί χρόνο συμμετοχής στην EuroLeague μετά από τέτοια εμφάνιση.

“Έπρεπε να παλέψουμε όσο περισσότερο γίνεται. Ο Παναθηναϊκός νίκησε χάρη στην τύχη στο τέλος. Πρέπει να κάνω παράπονα για ορισμένους παίκτες, όπως ο Βιλντόζα. Έδειξε ότι δεν μπορεί να διεκδικεί χρόνο συμμετοχής στην EuroLeague με τέτοια εμφάνιση. Όποιος νομίζει ότι η χρονιά έχει τελειώσει σε Ελλάδα και EuroLeague είναι γελασμένος” ανέφερε συγκεκριμένα.

Κολοσσός – Παναθηναϊκός 74-79: Ο Κολοσσός έφτασε τον Παναθηναϊκό στα όρια του και ο Γκριγκόνις καθάρισε!

Previous article

Τα highlights από το δύσκολο «διπλό» του Παναθηναϊκού στη Ρόδο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.