0

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για την ανάρτηση υβριστικού πανό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Το χρηματικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει ο Παναθηναϊκός μετά την απόφαση της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας, αναφορικά με τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ΔΕΑΒ, γνωστοποίησε πως επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σε βάρος της «πράσινης» ΠΑΕ για την ανάρτηση πανό και κορεό με υβριστικό περιεχόμενο που παροτρύνει σε άσκηση βίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) με σημερινές αποφάσεις της:

1) Επέβαλε διοικητικό πρόστιμο ύψους τριάντα (30.000) χιλιάδων ευρώ σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ανάρτηση πανό με υβριστικό περιεχόμενο και κορεό που παροτρύνει σε άσκηση βίας, στη θύρα 13-14 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» κατά τον αγώνα Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ που διεξήχθη στις 31-03-2024 για τη φάση των play-off της SUPERLEAGUE 1. Εφαρμογή του άρθρο 9 του ν. 5085/2024.

2) Κάλεσε σε ακρόαση τα ποδοσφαιρικά ερασιτεχνικά σωματεία ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ και ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ για σοβαρά επεισόδια μεταξύ παικτών και παραγόντων τους καθώς και ποδοσφαιριστή του «Ηρακλή Λάρδου», ο οποίος προέβη σε επικίνδυνη βιαιοπραγία σε βάρος ποδοσφαιριστή του «Ποσειδώνα Καρπάθου», κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ανωτέρω ομάδων για το πρωτάθλημα Α΄ Τοπικό ΕΠΣ Δωδεκανήσου που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Λάρδου στις 6-4-2024. Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν. 5085/2024».

Τα highlights από το δύσκολο «διπλό» του Παναθηναϊκού στη Ρόδο!

Previous article

Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό της Volley League

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.