0

Αρκετοί μετά την μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στη Λεωφόρο θεώρησαν εκ προοιμίου δεδομένη την επικράτηση επί του Άρη στο Βικελίδης.

Ενός Άρη που ψάχνει κίνητρο στο πρωτάθλημα και το βρήκε απέναντι στον Παναθηναϊκό! Πρώτον είδε απέναντι του τον φιναλίστ του τελικού. Δεύτερον μετά την κακή εμφάνιση στο Καραϊσκάκης, έπρεπε να παίξει για το «εγώ» του.

Ο συνδυασμός αυτός, μαζί με την κάκιστη διαιτησία, που άφησε να πέφτει ατιμώρητα ξύλο, έπαιξαν μεγάλο ρόλο στο να δούμε ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Ο Τερίμ πέρασε δεύτερο επιθετικό στο ματς, έβαλε τρίτο στόπερ τον Αράο και έκλεισε κάθε διάδρομο προς την εστία του Παναθηναϊκού. Με το 5-3-2 στην άμυνα, η μόνη μεγάλη φάση ήταν η απομάκρυνση του Γεντβάϊ πάνω στη γραμμή.

Ο Άρης αναλώθηκε σε μια ανούσια κυκλοφορία και γιόμες στο πουθενά… Δεν το γράφω εγώ, το λένε…οι αριθμοί. 8/30 γεμίσματα και 32 λάθη. Για τη σύγκριση και μόνο ο Παναθηναϊκός είχε 3/15 γεμίσματα. Ορθώς δεν είχε λόγο να σηκώσει την μπάλα στον αέρα χάνοντας την.

Στο μεταξύ οι αλλαγές χωρίς υπερβολή έπιασαν όλες. Ειδικά στο 2-0 η μπάλα πέρασε από τα πόδια Βέρμπιτς, Μλαντένοβιτς, Τζούρισιτς, πριν το 2-0. Ενώ και ο Σπόραρ που πέρασε δίπλα στον Ιωαννίδη, έβαλε βάσεις…διπλού. Την ώρα που ήρθε και έδεσε το δώρο των «δικεφάλων».

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με έναν αφιονισμένο Άρη που επιβεβαίωσε το στατιστικό που σας γράψαμε πρόσφατα στο 100%. Όταν μένει πίσω στο σκορ, χάνει όλα τα ματς! Έναν Άρη που αν τιμήσει την φανέλα του θα δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα. Μόλις 2 ήττες έχει φέτος στην έδρα του από Ολυμπιακό με 3-1 και Ατρόμητο 2-1. Κέρδισε στο Βικελίδης στην κανονική διάρκεια, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, έφερε ισοπαλία με την ΑΕΚ, την οποία την απέκλεισε και στο Κύπελλο.

Προφανώς και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα ο γηπεδούχος. Απλά σε αυτή την συγκυρία οι κίτρινοι έπεσαν πάνω στον Τερίμ και στην εξαιρετική επίθεση του τριφυλλιού. Σε 4 μόλις ματς ο Παναθηναϊκός πυροβολεί κατά ριπάς, πετυχαίνοντας 9 γκολ, σε 4 ντέρμπι.

Ο υβριδικός ρόλος του Αράο και η σημασία του στον Παναθηναϊκό του Τερίμ

Previous article

Ο Παναθηναϊκός έχει μπασκετικό πλάνο με σκοπό να πάει πολύ ψηλά και να μείνει εκεί!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.