0

Ο Παναθηναϊκός θα απολογηθεί αύριο στις (10/4 στις 11:00), μετά την κλήση που έλαβε από την ΔΕΑΒ για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, με τους «πράσινους» να κινδυνεύουν ακόμα και με το σκανδαλώδες κλείσιμο του «Απ. Νικολαΐδης» εν μέσω των play-offs!

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την κλήση του «Τριφυλλιού» και τις τιμωρίες με τις οποίες κινδυνεύει:

«Καλείται σε ακρόαση η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την Τετάρτη 10/04/2024 και ώρα 11:00, σχετικά με φερόμενη χρήση βίας από εκατό (100) περίπου φιλάθλων της, εκ των οποίων οι είκοσι (20) εισήλθαν μαζικά, χωρίς έλεγχο εισιτηρίων, στη θύρα 13 της αθλητικής εγκατάστασης «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ» πριν από τον αγώνα ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ για τα playoffs του πρωταθλήματος της SUPERLEAGUE στις 3-4-2024.

Κατ’ εφαρμογή της διάταξης της παρ.9 του άρθρου 41Γ του ν. 2725/1999, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του ν. 5085/2024″ ανέφερε η κλήση της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας.

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει ακόμη και με τιμωρία κλεισίματος της έδρας, καθώς με βάση το άρθρο 6 του ν. 5085/2024 προβλέπεται: “Αν η παράβαση βεβαιωθεί εντός της αθλητικής εγκατάστασης, η Δ.Ε.Α.Β. αποφασίζει την προσωρινή απαγόρευση χρήσης από θεατές συγκεκριμένων ζωνών ή τμημάτων των κερκίδων της εγκατάστασης για μία (1) έως δύο (2) αγωνιστικές.

Σε περίπτωση α) βεβαίωσης εκτεταμένων παραβάσεων του παρόντος εντός της αθλητικής εγκατάστασης κατά την ίδια αθλητική συνάντηση η Δ.Ε.Α.Β. αποφασίζει τη διεξαγωγή αθλητικών συναντήσεων χωρίς την παρουσία θεατών για μια (1) έως δύο (2) αγωνιστικές, β) βεβαίωσης παραβάσεων σε τρεις (3) τουλάχιστον διαφορετικές συναντήσεις κατά την ίδια αγωνιστική περίοδο η Δ.Ε.Α.Β. αποφασίζει τη διεξαγωγή αθλητικών συναντήσεων χωρίς την παρουσία θεατών για δύο (2) αγωνιστικές».

 

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες του Βιλντόζα αν συνεχίσει τις… “χαμηλές πτήσεις”

Previous article

Η ΑΕΚ εκτός από Μπρινιόλι θέλει και άλλο παίκτη του Παναθηναϊκού!

Next article

You may also like