0

Αιγάλεω και Παναθηναϊκός Β’ έμειναν ισόπαλοι με 0-0 στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», στο πλαίσιο της 1ης εξ αναβολής αγωνιστικής του Β’ ομίλου των playouts της Super League 2.

Η πρώτη τελική στο παιχνίδι άνηκε στους γηπεδούχους. Ο Μπουλάρι δέχθηκε μια βαθιά μπαλιά, έκανε τη κούρσα, πάτησε περιοχή, αλλά το πλασέ του δεν δυσκόλεψε τον Ξενόπουλο που μπλόκαρε.

Στο 37′ ο Κωνσταντακόπουλος έκανε τη ντρίπλα, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά το μακρινό του σουτ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι καταλήγοντας άουτ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν απόλυτα ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ελάχιστες ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι πάτησαν περισσότερες φορές περιοχή, χωρίς όμως να είναι αποτελεσματικοί.

Ανέβασαν ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Κυριόπουλος έκανε ένα συρτό σουτ, αλλά ο Κυρίτσης διάβασε τη φάση και μπλόκαρε.

Το «τριφύλλι» στο 64′ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Η δυνατή εκτέλεση φάουλ του Φουρτάδο από δεξιά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Κυρίτση και πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημητριάδη στο 80′ χωρίς όμως να βρει δίχτυα, ενώ εννιά λεπτά αργότερα το ψαλιδάκι του Μίσκου κατέληγε στην αγκαλιά του Ξενόπουλου.

Στο φινάλε της αναμέτρησης ο Φρόκου από ευνοϊκή θέση δεν κατάφερε να σκοράρει, με το σουτ του να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κυρίτση.

Αιγάλεω – Παναθηναϊκός 0-0

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Καρρίκι (55′ λ. τρ. Τάμπας), Μπλάκσον (65′ Παυλάκης), Ζιούλης, Ευαγγέλου, Κωνσταντακόπουλος, Μπάμπης (46′ Γαρουφαλιάς), Βάρκας (61′ Δημητριάδης), Σταμένκοβιτς (46′ Μίσκου), Ναζίμ, Μπουλάρι

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Κάτρης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος (78′ Τουρκοχωρίτης), Προδρομίτης, Νταμπίζας, Λάμψιας, Καραμπάς (66′ Φρόκου)

Νικολογιάννης: «Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε Γεντβάι-Ακαϊντίν στα στόπερ-Μετά το Κύπελλο οι ανανεώσεις»

Previous article

Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου 84-75: Καυτό ΟΑΚΑ, 2η θέση, πλεονέκτημα και το μυαλό στο Βερολίνο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.