0

Αναγκασμένος ο Παναθηναϊκός να κάνει το απόλυτο στα επόμενα δύο παιχνίδια του.

Το πιο δύσκολο πρόγραμμα από κάθε άλλον είχε στο ξεκίνημα των πλέι οφ της Super League ο Παναθηναϊκός, καθώς έπαιξε με τους υπόλοιπους τέσσερις του Big 5.

Ακολουθεί για εκείνον μία δυάδα αγώνων με τη Λαμία, τον θεωρητικά πιο βατό αντίπαλο. Μόνο ήττες έχουν έως τώρα οι «κυανόλευκοι» στα πλέι άουτ παρ’ όλο που στις δύο επισκέψεις τους στη Θεσσαλονίκη είχαν αρκετά καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο.

Στο «τριφύλλι» γνωρίζουν καλά πως τα δύο ματς με τη Λαμία κρύβουν παγίδες. Το βίωσαν, άλλωστε, σχετικά πρόσφατα. Δεν πάει και πολύς καιρός από το εντός έδρας 2-2 απέναντι στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου.

Νέα απώλεια βαθμών δεν επιτρέπεται στους δύο αγώνες που ακολουθούν. Ειδικά μετά από ην προσπάθεια που έχει γίνει σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα και τις τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες. Ο Παναθηναϊκός πλησίασε σε θέση βολής και το θέμα είναι να μη λαθέψει, όπως έκανε στο φινάλε της κανονικής διάρκειας στους θεωρητικά εύκολους αγώνες του.

Στα επόμενα δύο παιχνίδια το «πρέπει» για τους «πράσινους» είναι δεδομένο, όπως και η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων. Η διαχείριση ου Φατίχ Τερίμ θα έχει ενδιαφέρον, αν και ο Τούρκος τεχνικός δείχνει να κατασταλάζει πλέον στο ποιοι θα τραβήξουν το κουπί έως το τέλος. Με τις όποιες μικρές παραλλαγές θα υπάρχουν από το ένα ματς στο άλλο.

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στα πλέι οφ για τον Παναθηναϊκό Aktor

Previous article

Νικολογιάννης: «Μόνο νίκη και με… συνοπτικές διαδικασίες ο Παναθηναϊκός – Γιατί καίγεται ο Άρης για Έλληνες διαιτητές;»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.