0

Ο Τιν Γεντβάι βρίσκεται ως δανεικός στον Παναθηναϊκό, στον οποίο πραγματοποιεί εξαιρετικό δεύτερο μισό, μετά την έλευση του Φατίχ Τερίμ.

Ο Τιν Γεντβάι ήρθε στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, αλλά αρχικά δεν είχε πείσει για τις δυνατότητές του. Μετά την έλευση του Φατίχ Τερίμ και τη μετατόπισή του ως δεξί στόπερ, αντί για αριστερό, ο Κροάτης στόπερ έχει… μεταμορφωθεί για πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Οι «πράσινοι» όλα δείχνουν πως θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς για τον Γεντβάι, που όπως αναφέρει η «Sportday» επιθυμεί διακαώς την παραμονή του και έχει δουλέψει πάρα πολύ για να το καταφέρει.

Ο 28χρονος στόπερ νιώθει σημαντικό κομμάτι του πρότζεκτ του Παναθηναϊκού και βλέπει το μέλλον του στην Ελλάδα, φορώντας τα πράσινα.

Νικολογιάννης: «Μόνο νίκη και με… συνοπτικές διαδικασίες ο Παναθηναϊκός – Γιατί καίγεται ο Άρης για Έλληνες διαιτητές;»

Previous article

Αθανασίου: «Να βρει τρόπο ο Τερίμ να ξεκουράσει όσους πρέπει στον Παναθηναϊκό – Κλειδί η διάσπαση της άμυνας της Λαμίας»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.