0

Απογοητευμένος με την ήττα του Παναθηναϊκού στον πρώτο τελικό της Volley League Ανδρών, εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Ανδρέας Φράγκος.

ο πλεονέκτημα έδρας με το… καλησπέρα των τελικών της Volley League Ανδρών έχασε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ηττήθηκε με 3-0 σετ στο Μετς από τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι της σειράς.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ανδρέας Φράγκος στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι «πράσινοι» τα οποία στοίχησαν στην ομάδα του Ανδρεόπουλου, ενώ τόνισε πως άπαντες στην ομάδα θα πρέπει να δουν τα λάθη και να τα διορθώσουν άμεσα ενόψει του Game 2 της σειράς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Φράγκου:

«Όπως όλοι οι τελικοί κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Κάναμε καλές αλλά και κακές ενέργειες που μας στοίχισαν. Μας έφθειραν τα λάθη ψυχολογικά και απέναντι σε έναν τρομερό αντίπαλο δεν τα καταφέραμε δε μας άφησαν περιθώριο.

Θα δούμε τι κάναμε λάθος και θα πάμε στο επόμενο ματς να κάνουμε το 1-1. Έτσι είναι οι τελικοί. Δε μπορούμε να απαιτούμε να κάνουν άσο οι σέρβερ μας. Υπήρχαν αρκετές φορές που θα μπορούσαμε να αφήσουμε περισσότερο τα παιδιά στο σερβίς αλλά δε το κάναμε. Ο Ολυμπιακός είναι επίσης μία πολύ καλή ομάδα και κατάφερε να πάρει τη νίκη».

Έχασε εύκολα το αβαντάζ – Νίκησε ο Ολυμπιακός 0-3 σετ, σπάσιμο της έδρας και προβάδισμα τίτλου

Previous article

Ανδρεόπουλος: «Πληρώσαμε τις φάσεις που δεν ολοκληρώσαμε – Δεν παίξαμε καλά»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.