0

Ένας εκ των εκπροσώπων του Σεμπαστιάν Παλάσιος βρέθηκε στην Αθήνα κι είχε συνάντηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, η οποία δεν τον άφησε ικανοποιημένο.

Ο Ιβάν Ερνάντες αποκάλυψε τις επαφές που είχε με τους «πράσινους», επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση, παρά μόνο μια διερευνητική συζήτηση με βάση το αν ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Μεξικανός τόνισε πως δεν τον άφησε ικανοποιημένο η σκέψη πως το μέλλον του Αργεντινού εξτρέμ θα κριθεί από ένα πρωτάθλημα, καθώς οι τίτλοι κερδίζονται από τις ομάδες κι όχι από έναν παίκτη.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Sdna»:

«Ήμουν πέντε μέρες στην Αθήνα. Φυσικά και βρέθηκα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Δεν είχα ποτέ επίσημη πρόταση από αυτούς. Είχα μια διερευνητική συζήτηση για νέο συμβόλαιο, με βάση εάν ο Παναθηναϊκός θα είναι ή όχι πρωταθλητής.

Δεν με άφησε ικανοποιημένο και δεν το θεωρώ σωστό να σκέφτομαι ότι το μέλλον του παίκτη μου εξαρτάται από ένα πρωτάθλημα. Οι ομάδες κερδίζουν τα πρωταθλήματα κι όχι μεμονωμένα ένας παίκτης».

Ταμάμ… Αταμάν

Previous article

Η πιθανή ενδεκάδα με Λαμία – Τα διλήμματα του Τερίμ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.