0

Μετά τις τρεις νίκες στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια στα playoffs και μάλιστα στα θεωρητικά πιο δύσκολα ματς, ο Παναθηναϊκός έχει μια ακόμη πολύ μεγάλη υποχρέωση: Να κάνει το αυτονόητο. Να φτάσει δηλαδή σε ένα 2/2 απέναντι στη Λαμία στα ματς που ακολουθούν για το «τριφύλλι».

Για να συμβεί, φυσικά, αυτό προηγείται το ματς της Κυριακής (14/4, 17:00) στη Λεωφόρο και στη συνέχεια οι «πράσινοι» θα πάνε στη Φθιώτιδα. Εκεί έχουν επικεντρωθεί άπαντες στο «τριφύλλι». Στο πώς θα κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, αρχικά, μέσα στο «Απόστολος Νικολαϊδης», προκειμένου να διατηρήσουν την επαφή τους με την πρώτη θέση και να συνεχίσουν να βρίσκονται μέσα στον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος.

Οι έξι βαθμοί στα ματς που ακολουθούν αποτελούν υποχρέωση για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ, η οποία, όμως, προχωράει στη λογική του τύπου «κάθε παιχνίδι ξεχωριστά». Όσο κλισέ κι αν διαβάζεται ή ακούγεται το παραπάνω, αποτελεί και την πραγματικότητα. Με τέτοια νοοτροπία προετοιμάζονται οι «πράσινοι» για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Δεν ξεχνούν τη «ζημιά» που έπαθαν

Η Λαμία έχει κάνει φέτος τη «ζημιά» στον Παναθηναϊκό με εκείνο το 2-2 στις 17 Φεβρουαρίου στη Λεωφόρο. Αποτέλεσμα που σόκαρε τον οργανισμό του «τριφυλλιού» και που στέρησε πολύτιμους βαθμούς. Πλέον, κάτι ανάλογο απαγορεύεται.

Σε αυτή την χρονική περίοδο του πρωταθλήματος, οποιαδήποτε γκέλα δεν μπορεί να καλυφθεί γι’ αυτό και ο Φατίχ Τερίμ ζητάει από τους παίκτες του να και να μην ξεχνάνε τι έπαθαν από την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου και να έχουν τη συγκέντρωση στο μάξιμουμ, γνωρίζοντας ότι οι δυσκολίες του παιχνιδιού θα είναι πολλές. Τέτοιου τύπου αγώνες κρύβουν πολλές παγίδες και ο Τούρκος προπονητής θέλει οι ποδοσφαιριστές του να τις… αποφύγουν.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Τερίμ θα ανακοινώσει την αποστολή για το αυριανό (17:00) παιχνίδι στη Λεωφόρο. Όπως αναφέραμε και χθες, ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με το κλασικό 4-3-3, με την πιθανότητα διαφοροποίησης σε 4-4-2 και δίδυμο στην επίθεση με Ιωαννίδη – Σπόραρ να είναι μικρότερη. Περισσότερα θα φανούν σήμερα…

MVP της 34ης αγωνιστικής της Euroleague ο τρομερός Σλούκας

Previous article

Παλάσιος: «Δεν ξεχνάω τις δυσκολίες του προηγούμενου αγώνα, θα γίνει άλλο παιχνίδι με ένα γρήγορο γκολ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.