0

Το μήνυμα του Μπένιαμιν Βέρμπιτς ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Λαμία.

«Όλοι θυμόμαστε το πώς χάσαμε δύο σημαντικούς βαθμούς στο 2-2», ανέφερε ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς και με αυτόν τον τρόπο έκανε σαφές ότι στον Παναθηναϊκό είναι προετοιμασμένοι για δύσκολο έργο στο εντός έδρας ματς με τη Λαμία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην εκπομπή Sportshow της Cosmote TV:

«Θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι με την Λαμία, που έληξε 2-2. Όλοι θυμόμαστε πως χάσαμε δύο σημαντικούς βαθμούς. Οπότε σίγουρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα και θα πάμε για τους τρεις βαθμούς. Έχασαν επίσης κάποιους παίκτες. Ο Καρλίτος που σκόραρε απέναντι στην πρώην ομάδα του. Του εύχομαι καλή τύχη τώρα… Προχωρήσαμε προετοιμαζόμενοι πολύ καλά αυτή τη στιγμή, είδαμε πως μπορούμε να χάσουμε βαθμούς και δεν επιτρέπεται πλέον αυτό να συμβεί από εδώ και πέρα.

Πνευματικά σημαίνει πολλά για την αυτοπεποίθηση μας. Να πάμε στα τελευταία έξι παιχνίδια της σεζόν με καλή αυτοπεποίθηση, ειδικά μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ. Χρειάζεται να προχωρήσουμε όλοι μαζί, με το… μυαλό στο κεφάλι μας. Να είμαστε όλοι μαζί και να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που έρχονται. Έχουμε μπροστά μας τους δύο αγώνες με τη Λαμία και όλοι θέλουμε τους έξι βαθμούς».

Πήρε και τους τρεις φορ στην αποστολή – Χωρίς Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν και Μαντσίνι με Λαμία

Previous article

Καρυπίδης για τον τελικό: «Στο Πανθεσσαλικό ακόμη και χωρίς κόσμο»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.