0

Η ζημιά της Λαμίας, στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο ίδιο γήπεδο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είναι ακόμα φρέσκια.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο στο γήπεδο της Λεωφόρου τη Λαμία για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και θεωρητικά έχει εύκολη αποστολή. Συνάμα έχει την ευκαιρία γι’ ακόμη ένα σημαντικό τρίποντο που θα τον διατηρήσει ολοζώντανο στην κρίσιμη μάχη του τίτλου.

Βέβαια, η ζημιά της Λαμίας, στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο ίδιο γήπεδο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είναι ακόμα φρέσκια, άρα είναι οξύμωρο να λέμε για εύκολη αποστολή, ωστόσο οι «πράσινοι» έχουν την υποχρέωση να πάρουν τη νίκη. Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα είναι μεγάλη αποτυχία, αν θέλουν να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Φατίχ Τερίμ ξέρει καλά πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας κι αυτό που θέλει απ’ την ομάδα του είναι να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα κι όσο το δυνατόν πιο εύκολα χωρίς… εμφράγματα. Ο μεγάλος στόχος του Τούρκου προπονητή είναι να αποφύγει η ομάδα του τα… δράματα και να καθαρίσει το παιχνίδι με τη Λαμία χωρίς να ζοριστεί και χωρίς να αγχωθεί.

Ετσι, θα έχει την ευκαιρία να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει το μεγαλύτερο… κουπί στα πλέι οφ και θέλει να τους έχει πανέτοιμους για τη συνέχεια. Θυμίζουμε πως μετά τα δύο σερί ματς με τους Λαμιώτες, εντός κι εκτός έδρας, ακολουθεί μία δύσκολη και κρίσιμη σειρά αγώνων για τους «πράσινους», η οποία δεν αποκλείεται να κρίνει ολόκληρη τη χρονιά!

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Τερίμ θέλει να δει αύριο τους παίκτες του να… ξεμπερδεύουν χωρίς να επιβαρυνθούν και χωρίς να σπαταλήσουν ενέργεια. Θα δούμε αν το πάθημα με την γκέλα ολκής κόντρα στην ομάδα του Βόκολου έγινε μάθημα για όλους στον Παναθηναϊκό και δεν θα επαναληφθεί.

Τερίμ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη»

Previous article

Η κίνηση του Χουάντσο που αξίζει ένα μπράβο! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.