0

Ο Παναθηναϊκός ανανεώνει τον Γιάννη Κώτσιρα και ο Γιώργος Βαγιαννίδης δεν βλέπει την επόμενη ημέρα του στο κλαμπ με το status που θα ήθελε.

Τα προηγούμενα χρόνια ο Παναθηναϊκός δεν έβρισκε την απαιτούμενη ασφάλεια στο δεξί άκρο της άμυνάς του. Μόνο που ο Γιάννης Κώτσιρας έβαλε τέλος τους τελευταίους μήνες σε αυτή τη συζήτηση.

Στα χέρια του Φατίχ Τερίμ έχει γίνει ο πιο σταθερός παίκτης του «τριφυλλιού». Ξέρεις ότι θα μπει, θα δώσει το 100% αι αυτό θα είναι αρκετό. Τον είδαμε και σε άλλες θέσεις και εξυπηρέτησε άριστα το πλάνο.

Κέρδισε με το σπαθί του το νέο συμβόλαιο. Η διαφορά είναι μικρή στο οικονομικό. Πέντε πάνω, πέντε κάτω ο Κώτσιρας θα ανανεώσει. Δεν είναι σε κανένα mood να ξεκουνήσει από το Νέο Ψυχικό και την καθημερινότητά του στο Κορωπί! Αν και υπήρξε μία σκέψη για μετακόμιση σε γειτονική χώρα. Έπεσαν και τα πρώτα τηλέφωνα, αλλά έως εκεί.

Ο Παναθηναϊκός τον καλύπτει θεωρώντας πως έχει πια ένα πασπαρτού στο ρόστερ του. Συνάμα, βάσει πηγών μας, οι «πράσινοι» θα βγουν στην αγορά –και φέτος- για την προσθήκη ΒΑΣΙΚΟΥ δεξιού μπακ!

Ναι, θα ψάξουν για παίκτη σε αυτή τη θέση παρά την παραμονή του Κώτσιρα. Και η απορία εύλογα είναι μία, τι τρέχει με τον Γιώργο Βαγιαννίδη; Μέσα στο 2024 δεν έχει το ανάλογο development! Ξεκίνησε τη σεζόν εντυπωσιακά, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Προσθέστε σε αυτό και ότι το μεγάλο «αφεντικό» ακόμη δεν έχει ψηθεί για την επιθυμητή «γενναία» αύξηση αποδοχών του…

“Τρέλα” στον ΠΑΟ για τον Μπερνάρ – “Θα μνημονεύονται για καιρό αυτά που έκανε”

Previous article

Χωρίς Γκραντ και Κώστα Αντετοκούνμπο ο Παναθηναϊκός Aktor στο ντέρμπι !

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.