0

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 14′, αλλά με πλασέ του Τσέριν στο 18΄ισοφάρισε και με δυο υπέροχα γκολ του Μπερνάρ (60′, 87′) ανέτρεψε το σκορ, πήρε το τρίποντο επί της Λαμίας και συνεχίζει τη μάχη του για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Φατίχ Τερίμ στις δηλώσεις του μετά την επικράτηση κόντρα στη Λαμία, ανέφερε ότι θα ήθελε να μείνει ο Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό για άλλον ένα χρόνο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Φατίχ Τερίμ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φατίχ Τερίμ στην COSMOTE TV:

Για το ματς: «Τέτοιου τύπου αγώνες είναι δύσκολοι άμα δεν βρίσκεις το πρώτο γκολ. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε. Δείξαμε υπομονή και κουράγιο, με υπομονή χτίσαμε ευκαιρίες, χάσαμε γκολ. Κερδίσαμε 3-1. Όλοι οι οπαδοί χάρηκαν σήμερα που παίξαμε καλά. Δεν είναι και το πιο εύκολο να παίζεις στους 30 βαθμούς. Συγχαρητήρια στους παίκτες, κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Μόνο η ομάδα μπορεί να πάρει το νταμπλ, είμαστε εμείς. Μέχρι το τέλος θα το παλέψουμε για να το πάρουμε».

Για τον Μπερνάρ και την ευκαιρία που έχασε:

«Θα ήταν πολύ ωραίο γκολ. Έχει χάσει τέτοιες ευκαιρίες προηγουμένως. Είναι σημαντικός παίκτης, πολύ μεγάλος. Καμιά φορά του κάνω πλάκα κι εγώ. Του κάνω καμιά φορά πλάκα μήπως να ενημερώσουμε την Ατλέτικο Μινέιρο να μείνεις άλλον ένα χρόνο μήπως. Όσο και να του κάνω πλάκα, αυτό είναι κάτι που θέλουμε. Είναι ένα γκολ που μπορεί να συζητηθεί».

Παναθηναϊκός – Λαμία 3-1: Μπερνάρ εσύ σούπερ σταρ!

Previous article

Απάντησε ο Μπερνάρ στον Τερίμ: “Δύσκολα τα πράγματα από τη στιγμή που έχεις υπογράψει συμβόλαιο σε άλλη ομάδα”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.