0

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «τριφυλλιού»:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. … ενοχλεί που είναι και φέτος διεκδικητής του πρωταθλήματος στο γυναικείο πρωτάθλημα μπάσκετ και έτσι όταν δεν μπορεί να καμφθεί αγωνιστικά επιστρατεύονται άλλα μέσα.

Όπως φαίνεται ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός σε ότι αφορά τη διαιτησία ανεξάρτητα αν οι αγώνες γίνονται στην κεντρική σάλα ή στις γύρω αίθουσες και δεν έχει σημασία αν αγωνίζονται άνδρες ή γυναίκες.Η ουσία είναι να χάνει με κάποιο τρόπο ο Παναθηναϊκός, είτε από τον Ολυμπιακό, είτε από σωματεία προϊόντα συγχωνεύσεων.

Στο δια ταύτα σήμερα γίναμε μάρτυρες μιας ακόμα ανεκδιήγητης διαιτησίας που είχε ως σκοπό με κάποιο τρόπο στο τέλος να φέρει το ματς στον…άσο . Όλο αυτό βαραίνει σίγουρα και την ΕΟΚ και τον κ. Λιόλιο.

Ειδικά όταν προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός με 60-64 (2.04’ πριν το τέλος) ο Κατραχούρας «μαγείρεψε» ένα καθαρό επιθετικό φάουλ της Τόμπιν στη Σωτηρίου, σε αμυντικό και παράλληλα την έβγαλε και εκτός παιχνιδιού.

Στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο Τηγάνης που χρέωσε την Τσβίτκοβιτς με 5ο ανύπαρκτο φάουλ στις βολές της Αλέιν και έτσι έβαλαν γρήγορα και πάλι τον Ολυμπιακό στο ματς. Συνολικά σφυρίχτηκαν δέκα βολές υπέρ του Ολυμπιακού στο τελευταίο δίλεπτο.

Και επειδή τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι, παραθέτουμε στο φίλαθλο κοινό τις επίμαχες φάσεις…

Βόκολος: «Κρίμα που θα φύγει ο Μπερνάρ, χάνει το ποδόσφαιρο και ο Παναθηναϊκός»

Previous article

Ο Μπερνάρ χόρευε, η μπάλα κρύφτηκε και τρία αντί για 6 με ανατροπή στην προκλητική Λαμία!

Next article

You may also like