0

Στον… πλανήτη Παναθηναϊκό δεν ηρεμείς ποτέ. Οι «πράσινοι» αγχώθηκαν, είδαν τη Λαμία να προηγείται μέσα στη Λεωφόρο με γκολ του Σλίβκα μόλις στο 14′, αλλά έφτασαν σε μια ακόμη σημαντική ανατροπή στα playoffs της Stoiximan Superleague.

Τρίτη ανατροπή και τέταρτη επικράτηση συνολικά σε πέντε ματς για τους «πράσινους». Το «τριφύλλι» βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ, είχε όμως το καθαρό μυαλό, την ποιότητα και τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση.

Άμεση απάντηση και τεράστιες ευκαιρίες

Με τους «πράσινους» να αγωνίζονται στο μεγαλύτερο διάστημα με ένα 4-4-2 (το σύστημα άλλαξε σε 4-3-3 με την είσοδο του Παλάσιος αντί του Σπόραρ) και να βλέπουν τη Λαμία να τους βάζει δύσκολα με το 1-0 στο 14′, το πρώτο… χτύπημα για την ανατροπή ήρθε νωρίς.

Χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά για να ισοφαρίσει ο Τσέριν και να απαντήσει άμεσα στο γκολ της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου. Οι μεγάλες ευκαιρίες που χάθηκαν στη συνέχεια αύξαναν την πίεση για τους ποδοσφαιριστές του Φατίχ Τερίμ που έδειχναν να υπερέχει ξεκάθαρα έναντι των αντιπάλων τους, αλλά να μην μπορούν να βρει δίχτυα.

Made in Brazil

Κάπου εκεί μίλησε η κλάση του Μπερνάρ. Ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που μια καταπληκτική εμφάνιση πήρε από το χέρι τον Παναθηναϊκό και τον οδήγησε στην πολυπόθητη νίκη. Πρώτα με μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 60′, όταν η μπάλα από τα πόδια του πήγε… συστημένη στο δεξί «παράθυρο» της εστίας του Κοσέλεφ και στη συνέχεια στο 87′ όταν… χόρεψε μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και ένα φοβερό σκαφτό πλασεδάκι έπιασε «κορόιδο» τον τερματοφύλακα της Λαμίας για να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Ο Μπερνάρ έκανε ποδοσφαιρικά όργια στο χορτάρι της Λεωφόρου. Σημείωσε δυο γκολ, έχασε άλλες δυο μεγάλες ευκαιρίες, μοίραζε την μπάλα σωστά, έτρεχε αδιάκοπα και αποτέλεσε τον πολύτιμότερο ποδοσφαιριστή της αναμέτρησης. Ο κόσμος τον αποθέωσε και ο ίδιος ανταπέδωσε το χειροκρότημα όταν έγινε αλλαγή στο φινάλε της αναμέτρησης.

Πολύ καλή εμφάνιση είχε και ο Φώτης Ιωαννίδης. Δε σκόραρε, αλλά έκανε άνω κάτω την άμυνα της Λαμίας με τις ατομικές του ενέργειες και συνέβαλλε κι αυτός τα μέγιστα για να φτάσει ο Παναθηναϊκός στην ανατροπή. Εξαιρετικός ήταν και ο Αράο με σπουδαία δουλειά στη μεσαία γραμμή, ενώ ποιότητα έβγαλε και πάλι στο χορτάρι ο Μπακασέτας που λίγο έλειψε να σκοράρει σε δυο περιπτώσεις.

Τέσσερα στα πέντε και προχωράει

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στα playoffs της Stoiximan Super League, ο Παναθηναϊκός μετράει ένα 4/5. Μοναδική απώλεια βαθμών είναι η ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Η συγκομιδή είναι καλή. Ζητούμενο για το «τριφύλλι» είναι η συνέχεια στα υπόλοιπα παιχνίδια. Απομένουν πέντε ακόμα «τελικοί» για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ με την προσοχή, πλέον, να στρέφεται στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, στο οποίο η νίκη θα αποτελέσει ξανά υποχρέωση.

Η βαθμολογία: Πρώτη η ΑΕΚ – Πλησίασε ο Παναθηναϊκός

Previous article

Νέα ανάρτηση για παραμονή Ναν με άρωμα «Scarface» από τον Γιαννακόπουλο (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.