0

Ο καταπληκτικός Μπερνάρντ πήρε από το χέρι τον Παναθηναϊκό και τον οδήγησε στη νίκη επί της Λαμίας.

One man show. Τον πήρε από το χέρι και τον οδήγησε στη νίκη. Καθάρισε ένα δύσκολο ματς σχεδόν μόνος του. Και πάει λέγοντας. Όποια πρόταση και αν προτιμάτε από τις προηγούμενες, όλες ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα των όσων είδαμε σήμερα στη Λεωφόρο. Ίσως είναι και λίγες, ίσως δεν αποτυπώνουν στον απόλυτο βαθμό τα όσα μαγικά έκανε ο Μπερνάρντ κόντρα στην Λαμία. Τι παιχταράς είσαι αγόρι μου!

Να είχαμε χίλια μάτια να βλέπαμε μόνο τον Βραζιλιάνο αρτίστα σήμερα. Όσοι βρέθηκαν στην ιστορική έδρα του Τριφυλλιού-που χωρίς την παρουσία των οργανωμένων είναι σαν… θέατρο και για κανένα λόγο δεν πρέπει να ξαναϋπάρξουν ενέργειες που θα οδηγήσουν σε τιμωρία- χόρτασαν ατομική ποιότητα από έναν ποδοσφαιριστή του πιο υψηλού επιπέδου.

Και τι δεν έκανε ο ”Μπέρνι”! Aπό δική του κάθετη πάσα ξεκίνησε το γκολ της ισοφάρισης. Από δική του τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Παναθηναϊκός έλυσε τον γόρδιο δεσμό, πέταξε το άγχος που είχε ποτίσει μέχρι το 60′ αυτό το 1-1. Και στο φινάλε έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, με ένα τελείωμα που είναι δείγμα της μοναδικής του τεχνικής δεξιότητας.

Την… χάιδεψε την μπάλα, έβαλε τέλος στη σεμνή τελετή και έφτασε τα 10 τέρματα στη σεζόν. Ο Μπερνάρντ είναι φέτος αυτός που αγόρασε πέρσι το Τριφύλλι, είναι φέτος αυτός που περίμεναν όλη από την πρώτη του χρονιά στο Τριφύλλι, είναι κάποιος που αξίζει μέχρι και το τελευταίο σεντ από το ακριβότερο συμβόλαιο παίκτη στην Ελλάδα την τελευταία διετία.

Κάθε του επαφή με την μπάλα ήταν μοναδική, κάθε του σκέψη ένα και δύο βήματα πιο μπροστά από το κανονικό. Όσο συνεχίζει σε αυτή την κατάσταση ο βραχύσωμος άσος, τόσο θα αυξάνονται οι πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός.

Από κει και πέρα, για ακόμη ένα ματς το σύνολο του Φατίχ Τερίμ έμεινε πίσω στο σκορ στη Λεωφόρο από νωρίς. Όπως με την ΑΕΚ, όπως με τον ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλη η γκάφα του Κώτσιρα, το παράκανε με την άμυνα καθυστέρησης ο Ακαϊντίν και ο Σλίβκα έκανε την εξίσωση δύσκολη. Σε αυτές τις περιπτώσεις αν πας στο ημίχρονο πίσω, έχεις βουνό να ανεβείς αλλά ο Παναθηναϊκός σε τέσσερα λεπτά κατάφερε να σβήσει την ανορθογραφία με το γκολ του Τσέριν.

Η Λεβερκούζεν πήρε τον «παρθενικό» της τίτλο – Το «πάρτι» του κόσμου (vid, pics)

Previous article

“Τρέλα” στον ΠΑΟ για τον Μπερνάρ – “Θα μνημονεύονται για καιρό αυτά που έκανε”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.