0

Η εξαιρετική επίδοση του Μπερνάρ κόντρα στη Λαμία αναγνωρίστηκε από τον κόσμο, που σηκώθηκε όρθιος και χειροκρότησε τον Βραζιλιάνο μετά την αλλαγή του.

Στο 90+2′ ο Μπερνάρ αποχώρησε από το γήπεδο, δίνοντας τη θέση του στον Βέρμπιτς. Η εξαιρετική επίδοση του Βραζιλιάνου στο Παναθηναϊκός – Λαμία ήταν κάτι που αναγνώρισε ο κόσμος, ο οποίος αποθέωσε τον παίκτη του «τριφυλλιού».

Κατά τη διάρκεια της αλλαγής του επιθετικού, ο κόσμος σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να τον χειροκροτεί για την απόδοσή του. Ο ίδιος ανταποκρίθηκε σε αυτό, σηκώνοντας ψηλά τα χέρια και χειροκροτώντας προς την κερκίδα.

Ο Βραζιλιάνος αποθεώθηκε από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού μετά τα δύο τέρματα που σημείωσε αλλά και στις καθυστερήσεις όταν ο Φατίχ Τερίμ τον έκανε αλλαγή γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο: για να γνωρίσει την αποθέωση.

Όλο το γήπεδο φώναζε ρυθμικά το όνομα του, τον χειροκρότησε κι εκείνος τους ανταπέδωσε το χειροκρότημα και πήγε στον πάγκο αφού αγκαλιάστηκε με το τεχνικό τιμ και τον Φατίχ Τερίμ, εμφανώς συγκινημένος.

 

Τα highlights του Παναθηναϊκός-Λαμία: Η ανατροπή και τα “μαγικά” του Μπερνάρ (Vid)

Previous article

Η βαθμολογία: Πρώτη η ΑΕΚ – Πλησίασε ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.