0

Ο Παναθηναϊκός έχασε 3 σετ ουσιαστικά με τον ίδιο τρόπο και ο Ολυμπιακός πήρε πανάξια νίκη και έκανε το 2-0 στις νίκες στο Μετς.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε στο Μετς κόντρα στον Ολυμπιακό για τον πρώτο τελικό της Volleyleague. Οι ”πράσινοι” παρουσιάστηκαν νευρικοί και αγχωμένοι, σε αντίθεση με τους ”ερυθρόλευκους” που ήταν διαβασμένοι και αποφασισμένοι για την νίκη. Έτσι, ο Ολυμπιακός κέρδισε πανάξια με 0-3.

ΤΑ ΣΕΤ

Στο πρώτο σετ ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα και προηγήθηκε ακόμη και με 4 πόντους (4-8). Οι ”πράσινοι” όμως επανήλθαν και οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο. Ωστόσο, οι παίκτες του Ολυμπιακού διατηρούσαν συνέχεια προβάδισμα 1 και 2 πόντων. Το σκηνικό αυτό συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του σετ και έγινε το 0-1 (23-25).

Στο δεύτερο σετ οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν ξανά καλύτερα. Ωστόσο το ”Τριφύλλι” επανήλθε πάλι! Ντεζαβού κατάσταση με το πρώτο σετ. Ξανά ο Ολυμπιακός κράτησε ισχνό προβάδισμα μέχρι το 18-18, εκεί όπου οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου προηγήθηκαν με 19-18. Το σετ ήταν ”κόλαση” μέχρι το τέλος. Το ”Τριφύλλι” είχε πολλές ευκαιρίες να πάρει ένα πόντο και να το τελειώσει. Αλλά αυτοκτόνησε και οι Πειραιώτες έκαναν το 0-2 με το εντυπωσιακό 29-31.

Η ψυχολογία των παικτών του Ανδρεόπουλου έπεσε εφόσον ο Ολυμπιακός πήρε και 2ο σετ. Ειδικά εφόσον το πήρε με αυτό τον τρόπο. Το σενάριο δεν άλλαξε. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου και στο 3ο σετ. Ο Ολυμπιακός μπήκε πάλι καλύτερα. Προηγήθηκε και με 4-8. Ο Παναθηναϊκός επανήλθε ξανά αλλά αυτό το σκηνικό το είχαμε δει και στα πρώτα δύο σετ.

Δεν αρκούσε μόνο αυτό! Ο Παναθηναϊκός ήταν υποχρεωμένος να κάνει ένα σερί και να προηγηθεί έστω και με 3 πόντους διαφορά. Αλλιώς θα βλέπαμε ξανά το ίδιο έργο για 3ο σερί Game. Και δυστυχώς το είδαμε. Τώρα μάλιστα οι παίκτες του Ολυμπιακού κέρδισαν πιο εύκολα καθώς πήραν ξανά διαφορά και έληξαν το ματς στο 17-25. Έτσι ήρθε μία εύκολη και οδυνηρή ήττα.

Ένα «αιώνιο» ντέρμπι δεν είναι ποτέ αδιάφορο!

Previous article

Η ΕΠΟ με επιστολή της ενημέρωσε την Cosmote ότι ο τελικός θα γίνει στο Πανθεσσαλικό στις 18 Μαΐου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.