0

H KAE Παναθηναϊκός AKTOR εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση στα καμώματα και τις «κραυγές» του Γιώργου Μπαρτζώκα και του Ολυμπιακού μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θριάμβευσε στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό με τρίποντο-μαχαιριά του Κώστα Σλούκα στα τελευταία δευτερόλεπτα, έκανε το 3 στα 3 επί του «αιωνίου» αντιπάλου στο πρωτάθλημα και εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Η αδυναμία του Γιώργου Μπαρτζώκα να διαχειριστεί μια ακόμα ήττα και η απαράδεκτη συμπεριφορά του προς φιλάθλους, τον Εργκίν Αταμάν, μέλη του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού και πρώην παίκτες του, ακολουθήθηκε από μία ανακοίνωση-πανικού από την Πειραιώτικη ΚΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έδωσε ηχηρή απάντηση, ξεκαθαρίζοντας πως θα συνεχίσει μαζί με τους φιλάθλους του να πρωτοστατούν με πράξεις στην Εθνική προσπάθεια της κοινωνίας και της Κυβέρνησης κατά της βίας και τονίζοντας πως ο «Μπαρτζωκισμος δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR:

“Κατανοούμε τον πανικό, αλλά…

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR και οι φίλαθλοί της θα συνεχίσουν να πρωτοστατούν με πράξεις στην Εθνική προσπάθεια της κοινωνίας και της Κυβέρνησης κατά της βίας.

Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε εκατοντάδες περιστατικά από το παρελθόν, όπως τα νερά της ΤΣΣΚΑ και τις αναρίθμητες διακοπές αγώνων στο ΣΕΦ, για να καταδείξουμε τις διαφορές επιπέδου, μα η σελίδα πρέπει να γυρίσει αμετάκλητα για όλους και με όλους.

Και θα γυρίσει όσο και να ξεβολεύει.

Ο Μπαρτζωκισμος δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024. Όλοι το βλέπουν, όλοι το ξέρουν.

Κατά τα λοιπά, εμείς μόνο μπροστά. Μόνο ψηλά. Περιμένουν οι νέες κορυφές.

«Το να κάνεις τον δικαστή σε ξένες ζωές είναι η τέλεια δικαιολογία, για να μην αναλύεις τη δική σου»”.

Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague

Previous article

Αποθέωσε τον Σλούκα ο Ναν: «Οτιδήποτε και να κάνει τον εμπιστεύομαι» (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.