0

Το δίλημμα του Φατίχ Τερίμ για το πώς πρέπει να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Λαμία.

Μετά από εκείνο το 2-2 στη Λεωφόρο είναι σαφές πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία πρόθεση να υποτιμήσει ξανά τη Λαμία.

Το καταλαβαίνει αυτό κανείς και από τις συζητήσεις εντός αποδυτηρίων. Τόσο από αυτά που είπε ο Φατίχ Τερίμ πριν το πρόσφατο 3-1, όσο και από αυτά που προσέθεσαν παίκτες όπως ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο Τούρκος τεχνικός παραμονές του ματς της προηγούμενης αγωνιστικής των πλέι οφ ανέλυσε εκτενώς τη Λαμία και τα λάθη των «πρασίνων» στην εντός έδρας γκέλα απέναντι στον ίδιο αντίπαλο στην κανονική διάρκεια. Με την ίδια σοβαρότητα θα προετοιμαστεί ο Παναθηναϊκός και για την αναμέτρηση του «Αθανάσιος Διάκος». Σε ένα γήπεδο που κατά καιρούς έχει αφήσει βαθμούς, αυτή τη φορά δεν έχει περιθώρια για στραβοπάτημα.

Δεδομένου ότι ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Τετάρτη (24/4), ο Τερίμ έχει ένα δίλημμα. Εάν πρέπει να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα ώστε να έχει πιο φρέσκια την ομάδα του με την Ένωση ή εάν πρέπει να παίξει με την καλύτερη δυνατή σύνθεση και να προχωρήσει σε αλλαγές στη συνέχεια εφόσον το επιτρέψει η εξέλιξη του ματς.

Γενικά η διαχείριση της εβδομάδας που θα ακολουθήσει δεν είναι εύκολη. Το θετικό είναι πως ο Παναθηναϊκός έχει πολλές επιλογές στις περισσότερες θέσεις. Έστω και εάν ο Τερίμ έχει κλείσει το ροτέισον το τελευταίο χρονικό διάστημα.

 

Οι ημερομηνίες των πρώτων αγώνων με την Μακάμπι

Previous article

«Έφυγε» ο πατέρας του Αταμάν, συλλυπητήρια ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.