0

Ο Παναθηναϊκός πέρασε πανηγυρικά μεν αλλά δύσκολα στη Λεωφόρο το εμπόδιο της Λαμίας.

Το ματς στράβωσε νωρίς. Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια και η ποιοτική πινελιά του βιρτουόζου Μπερνάρ, για να ζωγραφίσει στον… πράσινο καμβά το «τριφύλλι», το σήμα της νίκης. Ένα ακόμη σημαντικό βήμα έγινε, όμως ακόμη υπάρχει αρκετός δρόμος.

Το δεύτερο ραντεβού των δύο ομάδων αναμένεται ακόμη δυσκολότερο και εξίσου σημαντικό για τον Παναθηναϊκό. Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας φαίνεται πως έχει βάλει έναν σημαντικό όρο στον Λεωνίδα Βόκολο. Να τελειώσει η ομάδα τα playoffs βάζοντας βαθμούς στο σακούλι.

Η Λαμία την 7η αγωνιστική υποδέχεται τον ΠΑΟΚ ενώ προσεχώς φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Κατόπιν πηγαίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης», να συναντήσει τον Ολυμπιακό. Θα υποδεχτεί τον Άρη και κλείνει τη σεζόν στην «ΟPAP Arena» με την ΑΕΚ. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς από το πρόγραμμα και μόνο, 2-3 είναι οι αγώνες που η ομάδα της Φθιώτιδας, μπορεί να διεκδικήσει το τρίποντο! Τα περιθώρια είναι στενά από την ώρα που οι διεκδικητές του τίτλου «καίγονται» για βαθμούς και πατάνε γκάζι στην τελική ευθεία..

Η λεκτική κόντρα του Τσιλούλη με τον Ιωαννίδη στο τέλος του αγώνα, προϊδεάζει για το τι περιμένει τον Παναθηναϊκό στο εκτός έδρας ματς. Η Λαμία τα έδωσε όλα απέναντι στην ομάδα του Τερίμ. Και μαθαίνουμε ότι περιμένει ανυπόμονα τον Παναθηναϊκό στην έδρα της.

Δεν χάρισε ούτε σπιθαμή στο «Απόστολος Νικολαϊδης» και θα το κάνει επί δυο στην έδρα της, για τους λόγους που εξηγήσαμε.

Το τι θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στη Λαμία, φαίνεται από ακόμη μια σημαντική λεπτομέρεια… Οι Λαμιώτες ζητούν ξένους διαιτητές στα υπόλοιπα ματς. Κάτι που δείχνει πως μόνο χαλαρά δεν έχουν πάρει ως τώρα την διαδικασία που ακολουθεί.

Το ματς με την Λαμία, ας μην γελιόμαστε είναι ένας ακόμη «τελικός» για τον Παναθηναϊκό μέχρι τον επόμενο. Και έτσι πρέπει να τον αντιμετωπίσει. Όποιος από το «Big 4» σκοντάψει απέναντι σε αντίπαλο χαμηλότερης εμβέλειας, θα περιορίσει σημαντικά τις πιθανότητες για τίτλο αφού η Λαμία δεν έχει ακόμη πόντο στο μίνι πρωτάθλημα. Έχει πετύχει 4 γκολ έχει δεχτεί παρακαλώ 18! Σε 5 παιχνίδια συνολικά.

Ωστόσο το πρόσφατο ματς της Λεωφόρου αλλά κι αυτό του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα είναι πυξίδα, για το πως πρέπει να αντιμετωπίσει την αναμέτρηση η ομάδα.

Πηγή: monobala.gr

 

Νικολογιάννης: «Καθοριστική μια νίκη του Παναθηναϊκού στη Λαμία για τη συνέχεια του – Μία ή δύο αλλαγές στην 11άδα»

Previous article

Αθανασίου: «Πιθανότατα θα πάει με τους 11 που έχει ξεχωρίσει ο Τερίμ – Θέλει προσοχή και από τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.