0

Φοβερό ματς στο κλειστό του Μετς, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει μια μεγάλη νίκη με 3-2 σετ κόντρα στον Ολυμπιακό και να μειώνει σε 2-1 την σειρά των τελικών. Σημείο κλειδί, οι δύο κινήσεις του κόουτς Ανδρεόπουλου, που έβγαλε τον Κόβαρ και πέρασε τον Φράγκο μέσα και τον Πετρέα αντί Ρανγκέλ.

Στο πρώτο σετ εξαρχής μπήκε πολύ δυνατά ο Παναθηναϊκός. Πήγε στο +4 νωρίς (10-6), το αύξησε με συνεχόμενους άσους φτάνοντας την διαφορά στους 7 (16-9) και πήραν το πρώτο σετ οι «πράσινοι» με 25-15.

Διαφορετικό το σκηνικό στο δεύτερο σετ. Ο Ολυμπιακός έφτιαξε κατά πολύ την υποδοχή του, πήρε νωρίς μια διαφορά τριών πόντων (7-10), ο Παναθηναϊκός μείωσε στο  πόντο (19-20), αλλά οι φιλοξενούμενοι με σερί πόντους από τον Τζούριτς ισοφάρισαν στα σετ με 21-25.

Στο τρίτο σετ, οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο βγάζοντας φοβερές άμυνες, μέχρι το 15-15, εκεί με συνεχόμενους πόντους του Ιντάλγκο και του Στερν οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στο +3 (16-19) οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και τελικά ο Ολυμπιακός ανέτρεψε το σκορ στα σετ κάνοντας το 1-2 με 20-25.

Στο τέταρτο σετ, οι γηπεδούχοι πήραν πολύ νωρίς διαφορά τεσσάρων πόντων (13-9), οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 13-13, από εκεί και πέρα το ματς πήγαινε πόντο πόντο έως το 17-17, με τον Ερνάντεζ να βάζει συνεχόμενες επιθέσεις και τον Ιντάλγκο να αστοχεί σε δύο, ο Παναθηναϊκός πήγε στο +3 (21-18) και ισοφάρισε στα σετ με 25-20

Το πέμπτο και έτσι και αλλιώς τελευταίο σετ ήταν και το καλύτερο του ματς και ίσως και το καλύτερο σε όλη την σειρά των τελικών. Ο Παναθηναϊκός έχοντας την ψυχολογία μετά το 2-2 που είχε κάνει, μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί με 8-5, παίρνοντας ένα σημαντικό προβάδισμα αν σκεφτούμε πως το τάι μπρέικ ολοκληρώνεται στους 15. Οι Πειραιώτες από την πλευρά τους αντέδρασαν και μείωσαν στον πόντο (9-8) και ισοφάρισαν σε 13-13. Από εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι έφταναν στο ματς μπολ και οι φιλοξενούμενοι το έσπαγαν μέχρι και το 17-17 όταν ένα λάθος σερβίς του Τράβιτσα και ένας άσος του Ερνάντες διαμόρφωσαν το τελικό 19-17 και το 3-2 για το «τριφύλλι».

Η απάντηση του Δ. Γιαννακόπουλου στα συλλυπητήρια του Ολυμπιακού

Previous article

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε περάσει φουρτούνες και τρικυμίες και είμαστε εδώ ζωντανοί»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.