0

Ο Παναθηναϊκός έμεινε ζωντανός στους τελικούς με τον Ολυμπιακό μειώνοντας σε 2-1 τη σειρά και θα πάει στου Ρέντη για να ισοφαρίσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κασαμπαλής: 

«Μείναμε ζωντανοί. Καταφέραμε κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Σε αυτά τα παιχνίδια να χάνεις 2-0 και να καταφέρνεις να παίρνεις έστω ένα από αυτά είναι κάτι πολύ δύσκολο. Το ζήσαμε σήμερα και το νιώσαμε πολύ καλά. Πηγαίνουμε με περισσότερη φόρα τώρα στο Ρέντη. Έτσι θέλω να πιστεύω. Έχουμε λίγες μέρες να οργανωθούμε καλύτερα, γιατί παρά τη νίκη είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα σε πολλά σημεία. Θέλω να πιστευώ ότι στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε ακόμα πιο αποφασισμένοι από το σημερινό και πιο έτοιμοι για να πάρουμε το διπλό μέσα στο Ρέντη».

Για τον δικό του ρόλο είπε: «Άσχετα με τη σημερινή νίκη θεωρώ ότι η απόδοση μου στα δύο προηγούμενα παιχνίδια ήταν καλύτερη. Βέβαια, η νίκη είναι το σημαντικότερο. Είναι η πρώτη φορά που παίζω στους τελικούς και το απολαμβάνω. Νιώθω ευλογημένος που έχω καταφέρει όσα έχω καταφέρει και περήφανος για την ομάδα μου. Δεν επαναπαυόμαστε. Τη Δευτέρα θα μπούμε μέσα στο Ρέντη και θα τα δώσουμε όλα».

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε περάσει φουρτούνες και τρικυμίες και είμαστε εδώ ζωντανοί»

Previous article

Απίστευτο: Έμειναν 4.500 εισιτήρια για το Περιστέρι!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.