0

Aν θέλουμε να είμαστε σωστοί και ειλικρινείς η εικόνα του χθεσινού Παναθηναϊκού κόντρα στο εξαιρετικό Περιστέρι έδειχνε ξεκάθαρα πως η ομάδα του “τριφυλλιού” είχε το μυαλό της στην Μακάμπι και όχι το Περιστέρι.

Και αυτό φυσικά και δεν έχει να κάνει με έλλειψη σεβασμού προς την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, αλλά στο απόλυτα φυσιολογικό γεγονός πως άπαντες στον οργανισμό της ομάδας αναμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή τους στα playoffs της Euroleague.

Κάτι που μπορεί να είναι κατακριτέο και μη αποδεκτό από τον Εργκίν Αταμάν και τους συνεργάτες του, αλλά η αλήθεια είναι πως για τους περισσότερους (που βρίσκονται γύρω και όχι μέσα από την ομάδα) είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Κάτι αναμενόμενο….

Ο Παναθηναϊκός AKTOR, παρ’ όλα αυτά έκανε το καθήκον του στο ακέραιο. Πήρε την νίκη, “εξαργύρωσε” το μεγάλο αποτέλεσμα κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο και παράλληλα έκανε μια πολύ καλή… πρόβα, εν’ όψει της έναρξης της σειράς με την ομάδα της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Και η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός, χθες, είχε έναν ακόμα λόγο να δώσει το κάτι παραπάνω, κόντρα στο Περιστέρι.

Ο κόσμος αποτελεί τον μεγαλύτερο τίτλο του Παναθηναϊκού

Και ο λόγος αυτός δεν είναι άλλος από τον κόσμο της ομάδας. Που για μία ακόμα φορά έκανε το… απίθανο δημιουργώντας μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Σε έναν, ουσιαστικά, αδιάφορο αγώνα της Stoiximan Basket League, στις εξέδρες του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων βρέθηκαν πάνω από 10.000 φίλοι του “τριφυλλιού”.

Έδωσαν το παρών όχι μόνο για να στηρίξουν την ομάδα τους, όχι μόνο για να τη “φτιάξουν” ψυχολογικά λίγο πριν από τους αγώνες με τη Μακάμπι, αλλά γιατί αυτή είναι πλέον η καθημερινότητα του Παναθηναϊκού. Αυτό έχει καταφέρει ο οργανισμός της ομάδας. Να φέρει πίσω στο γήπεδο τον κόσμο, τις οικογένειες, τα παιδιά και τους υγιείς φιλάθλους και να τους παρέχει το κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών στο αθλητικό κομμάτι.

Η χθεσινή ημέρα ήταν η καλύτερη… πρόβα τζενεράλε και για τους παίκτες και για τον κόσμο, εν όψει τις μεγάλης και ισοτρικής “μάχης” κόντρα στην ομάδα του Όντεντ Κάτας.

24 χρόνια μετά μετά την κατάκτηση-δήλωση στην Πυλαία

Και μιας και ο λόγος για τον Ισραηλινό τεχνικό της Μακάμπι. Άραγε έχετε συνηδειτοποιήσει (οι πιο παλιοί) πως σήμερα συμπληρώνονται 24 ολόκληρα χρόνια από τον… θρίαμβο της Θεσσαλονίκης; Από την ημέρα εκείνη που ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά μπήκε για τα καλά στη συνήδειση ολόκληρης της μπασκετικής Ευρώπης, ως μια υπερδύναμη; Από την ημέρα που ο Όντεντ Κάτας, έγραψε τη πιο χρυσή σελίδα της ιστορίας του. Τότε που “σκότωσε” τη μεγάλη του αγάπη, με μία εμφάνιση… έπος και έβαλε το όνομα του στη λίστα των κορυφαίων παικτών εκείνης της εποχής. 24 χρόνια από το σόου του Ζέλικο Ρέμπρατσα. 24 χρόνια από την εμφάνιση-δήλωση του Αντώνη Φώτη. 24 χρόνια από το πρώτο ευρωπαϊκό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησαν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Ακολούθησαν ακόμα πιο σπουδαία επιτεύγματα. Ακολούθησαν ακόμα πιο χρυσά χρόνια. Και τα καλύτερα είναι μπροστά. Έρχονται.

 

Τερίμ: «Ομάδα και φίλαθλοι, όλοι μαζί ενωμένοι – Αυτά είναι απαραίτητα για να πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα»

Previous article

Τόσα λεφτά δίνει για αντί – Μπερνάρ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.