0

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και χρειάζεται όλους τους παίκτες του σε καλή κατάσταση.

Τα πάντα θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, προκειμένου να καταφέρει να βρεθεί στο Final-4 της Euroleague.

Ο Εργκίν Αταμάν γνωρίζει πολύ καλά τι έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα του, αφού σίγουρα η ομάδα του Ισραήλ μπορεί να έχει αρκετά θέματα, κυρίως επειδή λόγω του πολέμου δεν αγωνίζεται με τον κόσμο της και στην έδρα της, αλλά έχει τεράστια ποιότητα.

Κάτι που έδειξε για ακόμα μία φορά απέναντι στην Μπασκόνια, κάνοντας πλάκα στην ισπανική ομάδα, σφραγίζοντας έτσι την 7η θέση.

Ακόμα και χωρίς το… καυτό κοινό της, η Μακάμπι μπορεί να κάνει πολλές ζημιές και το ξέρουν πολύ καλά στο… τριφύλλι, ειδικά με τους ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει και μπορούν να σε «σκοτώσουν» στην ημέρα τους.

Έτσι όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πρέπει να παραταχθούν σε top κατάσταση, προκειμένου να έρθει αυτή η πρόκριση μετά από τόσα χρόνια!

 Τι θα κάνει ο Βιλντόζα;

Ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά που έχει ο Εργκίν Αταμάν είναι σίγουρα ο Λούκα Βιλντόζα, αφού ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τη δύναμη που έχει στα γκαρντ του.

Ο Αργεντινός δέχτηκε σκληρή κριτική από τον Τούρκο προπονητή, κάτι που φαίνεται ότι κάπως τον ξύπνησε.

Οι εμφανίσεις που έκανε απέναντι σε Ολυμπιακό και Περιστέρι ήταν αρκετά πειστικές, ωστόσο θα πρέπει να διατηρηθεί σε αυτό το επίπεδο.

Κάτι που έχει δείξει ότι φέτος δεν είναι εύκολο, αφού του λείπει η σταθερότητα, κάτι που έχει σχολιαστεί πολλές φορές και στο παρελθόν.

Την ίδια στιγμή, κριτική δέχτηκε και ο Ντίνος Μήτογλου, ωστόσο αυτός δείχνει ξεκάθαρα ότι την κρίσιμη στιγμή ξέρει πως πρέπει να… πατήσει γκάζι και να ανεβάσει την απόδοση του, για να είναι καθοριστικός όπως σχεδόν σε κάθε ματς.

 

Ο παίκτης που φέρνει τα πάνω-κάτω

Previous article

Τα νέα δεδομένα που επηρεάζουν τον σχεδιασμό του Τερίμ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.