0

Πάρτι περίμεναν στον Πειραιά και πάρτι έγινε αλλά ΠΡΑΣΙΝΟ! Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 0-3 σετ τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» και μείωσε σε 2-1 την σειρά των τελικών στην Volley League γυναικών.

Η αναμέτρηση:

Οι «πράσινες» ξεκίνησαν αρκετά δυνατά την αναμέτρηση και προηγήθηκαν από νωρίς με σημαντική διαφορά (7-11). Η επίθεση της Γκρόθες από τα τρία μέτρα εκτόξευσε το «πράσινο» προβάδισμα στο +6 (10-16), με τις Αθηναίες να είναι σταθερά μπροστά στο σκορ. Ο πρώτος χρόνος της Χατζηευστριάδου διαμόρφωσε το 11-20, με τον Παναθηναϊκό να κάνει… πάρτι στο πρώτο σετ. Τελικά, ο «Σύλλογος μεγάλος» έκανε το 0-1 στα σετ με 15-25 και πήρε… κεφάλι στο ματς.

Με επίθεση της Άτκινσον από την πίσω ζώνη, οι «πράσινες» προηγήθηκαν με 4-5 στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ. Δύο συνεχόμενα λάθη των «ερυθρόλευκων» ανέβασαν την διαφορά στο +3 (7-10), με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να καλεί τάιμ άουτ. Η απόδοση των κοριτσιών του «τριφυλλιού» ήταν εξαιρετική, με το προβάδισμα να διευρύνεται συνεχώς (9-15). Ο πρώτος χρόνος της Εμμανουηλίδου έριξε την διαφορά στους τέσσερις (14-18), με τον τεχνικό του «τριφυλλιού» να καλεί τάιμ άουτ. Δύο κερδισμένοι πόντοι της Άτκινσον έδωσαν… ανάσα (16-20) στον Παναθηναϊκό, σ’ ένα πολύ κρίσιμο σημείο του σετ. Νέο «ερυθρόλευκο» σερί (20-21) ανάγκασε τον Ντράγκαν Νέσιτς να καλέσει εκ νέου τάιμ άουτ. Εν τέλει, το «τριφύλλι» πάτησε… γκάζι την κατάλληλη στιγμή και έκανε το 0-2 με 22-25.

Το μπλοκ της Σάμανταν έδωσε προβάδισμα τεσσάρων πόντων στο «τριφύλλι» (1-5), με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να καλεί τάιμ άουτ με το… καλημέρα. Με το «πράσινο» μπλοκ να λειτουργεί άψογα, ο Παναθηναϊκός διεύρυνε την διαφορά στο +5 (3-8). Η επίθεση της Άτκινσον διαμόρφωσε το 7-11, με τις «πράσινες» να είναι σταθερά μπροστά στο σκορ. Η Αμερικανίδα διαγώνια με νέο κερδισμένο πόντο ανέβασε την διαφορά στο +6 (11-17). Τελικά, ο Παναθηναϊκός έφτασε άνετα στην κατάκτηση του τρίτου σετ (20-25), εξασφάλισε την νίκη με 0-3 σετ και έστειλε την σειρά σε τέταρτο τελικό.

Τα σετ: 15-25, 22-25, 20-25

Αθανασίου: «Δεν πρόκειται να παρουσιαστεί αδιάφορη η Λαμία – Τα πλάνα Τερίμ για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού»

Previous article

Ακαϊντίν: «Η συγκέντρωση μας αφορά το ματς με τη Λαμία και μετά θα επικεντρωθούμε στην ΑΕΚ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.