0

Ένας ακόμα «τελικός» για τον Παναθηναϊκό απέναντι στη Λαμία του Λεωνίδα Βόκολου, για τον δεύτερο γύρο των playoffs της Stoiximan Super League.

Το «τριφύλλι» έχει ως μόνο στόχο τη νίκη, που θα τον διατηρήσει σε απόσταση… βολής από την πρώτη θέση και την ΑΕΚ.

Την περασμένη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός νίκησε με ανατροπή την ομάδα της Φθιώτιδας στη Λεωφόρο, αφού έκανε μόνο του τα εύκολα δύσκολα. Τώρα οι «πράσινοι», συνειδητοποιημένοι πηγαίνουν στη Λαμία, ξέροντας από τις φετινές τους κόντρες τι τους περιμένει.

Το «τριφύλλι» θέλει να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής, περιμένοντας στραβοπάτημα των υπολοίπων. Ειδικά του ΠΑΟΚ, που παίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Φατίχ Τερίμ επέλεξε τους «στρατιώτες» του για αυτήν την Κυριακή. Η αποστολή πήγε στη Φθιώτιδα χωρίς Ούγκο, Γερεμέγεφ, Σένκεφελντ, Παλάσιος, Ζέκα και Τζούρισιτς.

Ο Παλάσιος μένει στα… πιτς, γιατί έρχονται η ΑΕΚ και ο Άρης προσεχώς, ώστε να φορτίσει «μπαταρίες». Ο Γερεμέγεφ, γιατί ο Τερίμ θα παίξει με ένα φορ στο 4-3-3. Πίσω του θα είναι ο Σπόραρ στον πάγκο. Ο Σένκεφελντ έχει θέμα με τη μέση του, ο Τζούρισιτς στη γάμπα. Οι υπόλοιποι βρίσκονται εκτός αποστολής για αγωνιστικούς λόγους.

Η έκπληξη ακούει στο όνομα Λημνιός. Ο διεθνής εξτρέμ θα αγωνιστεί δεξιά στο «φτερό» της επίθεσης, με Μπερνάρ και Ιωαννίδη να συνεπικουρούν. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Ντραγκόφσκι, στην άμυνα Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Ακαϊντίν και Γεντβάι. Στον χώρο του κέντρου θα παίξουν οι Αράο, Τσέριν και Μπακασέτας.

Τα νέα δεδομένα που επηρεάζουν τον σχεδιασμό του Τερίμ

Previous article

Νικολογιάννης: «Μία αλλαγή και 4-3-3 ο Τερίμ στη Λαμία – Θα θυμίζει Λεωφόρο το γήπεδο με 4.500 κόσμο»

Next article

You may also like