0

Ο Φατίχ Τερίμ δεν χαρίζεται σε κανέναν στον Παναθηναϊκό. Οι εξελίξεις με Τζούρισιτς και Ρούμπεν Πέρεθ το αποδεικνύουν περίτρανα.

Ο Φατίχ Τερίμ έχει τους δικούς του νόμους. Όποιος δεν τους υπακούει, πάει στον… πάγο. Εξαιρέσεις και χάρες δεν γίνονται σε κανέναν. Ούτε στον Πέρεθ, ούτε στον Τζούρισιτς. Ο Παναθηναϊκός λειτουργεί με τις παραδοχές του Τούρκου τεχνικού.

Ποτέ του δεν είχε μάθει να συμβιβάζεται. Ποτέ του δεν γούσταρε τα «εγώ» μέσα στα αποδυτήρια. Πόσω μάλλον όταν έχει ήδη ξεπεράσει την 7η δεκαετία ζωής του. O Φατίχ Τερίμ όσο είναι στον πάγκο του Παναθηναϊκού τα πάντα θα λειτουργούν σύμφωνα με τα δικά του «θέλω». Δεν μιλάμε για τις ιστορίες των Αϊτόρ, Μπαρτ Σένκεφελντ.

Πάμε στην περίπτωση του Ρουμπέν Πέρεθ, για παράδειγμα. Μετά την άλωση στο «Καραϊσκάκης» και το 1-3 κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου ο Ισπανός μέσος ήταν πραγματικός leader εξαφανίστηκε από το βασικό σχήμα. Και δεν είχε να κάνει με το πόσο «ανέβηκε» σε απόδοση ο Ακαϊντίν! Το πλάνο του Τερίμ δεν θα άλλαζε. Από τη στιγμή που λειτούργησε απέναντι στον Ολυμπιακό, θα πήγαινε έτσι και στη συνέχεια.

Αλλά τελικώς… έγινε η αλλαγή. Και πλέον με την άνοδο του Αράο στον άξονα και τον Τούρκο στόπερ δίπλα στον Γέντβαϊ, απειλείται με εξαφάνιση ο Ισπανός μέσος. Ο λόγος; Μία-δύο στιγμές διαφωνίας στην προπόνηση και αίφνης… αδιέξοδο!

Και δεν ήταν ο μόνος. Σειρά πήρε ο Τζούρισιτς, μετά. Μουρμούρα –και εν ώρα αγώνα στον πάγκο- γιατί δεν παίζει. Σπίτι του κι αυτός…

Πηγή: sportime.gr

 

Έκαναν «Λεωφόρο» τη Λαμία οι οπαδοί του Παναθηναϊκού (Pics)

Previous article

Η τριάδα που κάνει την αντεπίθεσή της ενόψει… Μακάμπι!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.