0

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο πρωτάθλημα, με το πόδι στο γκάζι… Μαζί και ο Φώτης Ιωαννίδης, παρέα με τον συμπαίκτη και φίλο του, τον Τάσο Μπακασέτα, που χθες (21/4) ήταν όλα τα λεφτά!

Εδώ πρέπει να δώσουμε και ένα «μπράβο» στον Φατίχ Τερίμ, ο οποίος δικαιώθηκε πλήρως στην επιλογή Λημνιού, ανοίγοντας το ροτέισον.

Περιμέναμε τη Λαμία, βάσει των τριών προηγούμενων αγώνων με το «τριφύλλι» που είχαμε παρακολουθήσει, να βάλει πιο δύσκολα στον Παναθηναϊκό. Όμως. οι φιλοξενούμενοι την έκαναν… φύλλο και φτερό!

Συνοπτικά, 2-0 στο πρώτο, 5-0 στο δεύτερο μέρος και με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια για τον Τερίμ… Πραγματοποίησε και το απαραίτητο ροτέισον πριν τον «τελικό» με την ΑΕΚ.

Μια Λαμία που την πάτησε από… μια ικανή συνθήκη που τήρησε ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Τερίμ επιθετικά «πετά φωτιές», θα έβρισκε αργά η γρήγορα το γκολ. Το ζήτημα ήταν να μην δώσει δικαιώματα, όπως στη Λεωφόρο. Έτσι και έγινε, οπότε τα υπόλοιπα κομμάτια απλοποιήθηκαν, σε μια τυπική διαδικασία.

Ωστόσο, για να επανέλθω στα της ΑΕΚ, στην «OPAP Arena» θα ξεκαθαρίσει οριστικά πλέον αν ο Παναθηναϊκός (με διπλό) θα κρατά την τύχη στα πόδια του… Ή αν με Χ θα εξαρτάται από άλλους, αλλά θα παραμείνει στο… κόλπο τίτλου. Ή αν θα ξεμακρύνει από την κορυφή…

Οι «πράσινοι» πλέον όχι μόνο είναι οι πιο φορμαρισμένοι, αλλά και με τη βούλα οι πιο παραγωγικοί! Διαθέτουν την καλύτερη επίθεση, αλλά και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Έχουν σκοράρει 79 τέρματα και έχουν δεχτεί 27 σε 33 παιχνίδια.

Η ΑΕΚ στα ίδια ματς έχει βάλει 72 γκολ και έχει δεχτεί 30. Ο ΠΑΟΚ, με ένα παιχνίδι λιγότερο, έχει σκοράρει 75 και έχει δεχτεί 29 τέρματα. Ενώ ο Ολυμπιακός, επίσης με αγώνα λιγότερο, έχει 69 μπροστά και 30 πίσω. Οι αριθμοί αυτήν την περίοδο λένε την αλήθεια…

ΥΓ: Όλα δείχνουν πως ο Μπερνάρ θα ηγηθεί στο αθηναϊκό classico, στην «OPAP Arena», αφού δεν έχει κάτι σοβαρό.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση για τον Μπερνάρ, την απέρριψε η Μινέιρο!»

Previous article

AS: «Πολλές ισπανικές ομάδες κοιτάζουν τον Χουάνκαρ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.