0

Με γεμάτο το «οπλοστάσιό» του θα υποδεχθεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Παναθηναϊκός AKTOR, καθώς ο Γκραντ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν.

Την προετοιμασία του για το Game 1 της σειράς των playoffs της Ευρωλίγκας με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός AKTOR, με στόχο φυσικά αύριο το βράδυ (23/04, 20:30), να κάνει το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στο Final 4 μέσα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Μετά από τέσσερα χρόνια λοιπόν, οι «πράσινοι» επιστρέφουν στην post season της διοργάνωσης έχοντας μάλιστα υψηλές βλέψεις, μετά και την εξαιρετική φετινή πορεία τους στη φετινή regular season και την κατάληψη της 2ης θέσης στην τελική κατάταξη.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Εργκίν Αταμάν βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς, ο Τζέριαν Γκραντ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν τις προηγούμενες ημέρες από τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς με την Άλμπα, με αποτέλεσμα να τεθεί κανονικά στη διάθεση της ομάδας!

Κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός θα είναι «πάνοπολος» κόντρα στην ομάδα του Όντεντ Κάτας για το αυριανό ματς.

Αποθέωση με «χόρτο μαγικό» μετά την 5άρα στη Λαμία (Vid)

Previous article

Αταμάν: «Θα παίξουμε επιθετικά μαζί με τον κόσμο μας και θα νικήσουμε»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.