0

Τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου κάνει ο παραλληλισμός του Φώτη Ιωαννίδη με τον Ρονάλντο, απόρροια της μαγικής του εμφάνισης στο ματς Λαμία – Παναθηναϊκός.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έκλεψε την παράσταση με την παρουσία του κόντρα στη Λαμία, συμβάλλοντας τα μέγιστα για να επιβληθεί 5-0 ο Παναθηναϊκός.

Ο 24χρονος επιθετικός μετρά 5 γκολ και 2 ασίστ σε 6 αναμετρήσεις στα πλέι οφ της Stoiximan Super League, επομένως αποτελεί βαρόμετρο στην προσπάθεια της ομάδας του Φατίχ Τερίμ για κατάκτηση του τίτλου.

Σε τέτοιες περιπτώσεις οι Ελληνες φίλαθλοι έχουν μεγάλη ευρηματικότητα και ένας εξ αυτών έχει γίνει viral με τον παραλληλισμό που σκάρωσε.

Χάρη στη χρήση της τεχνολογίας, ο συγκεκριμένος… πάντρεψε το πρόσωπο του Ιωαννίδη με το χαρακτηριστικό κούρεμα του Ρονάλντο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002.

«Φαινόμενο» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ο βετεράνος Βραζιλιάνος, «φαινόμενο» του ελληνικού ο Φώτης, με την ευχή όλων των υγιών φιλάθλων να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο.

Δείτε τo creation που έγινε viral:

https://i0.wp.com/sportday.gr/images/2024/04/21/sportday_20240421215702_248463.jpeg?w=1200&ssl=1

 

Αρντά Τουράν: «Έχει τον τρόπο για να γίνει πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό ο Τερίμ»

Previous article

Ιωαννίδης παρασκήνιο: Το ‘πε και το ‘κανε – Το ξέσπασμα στη Λαμία

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.