0

O Παναθηναϊκός ηττήθηκε αλλά δεν έσκυψε το κεφάλι.Οι Έλληνες του Παναθηναϊκού κυνήγησαν ανατροπή-θαύμα, από 2-0, έφτασαν το ματς στο τάι μπρέικ όπου βρέθηκαν πίσω 7-2 αλλά εκεί οι ξένοι του Ολυμπιακού έκαναν τη διαφορά και χάρισαν τη νίκη με 3-2 και το πρωτάθλημα με 3-1 νίκες.

Στο πρώτο σετ οι «πράσινοι» δεν μπήκαν και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ, ο Ολυμπιακός ήταν λίγο καλύτερος και το «τριφύλλι» έμεινε πίσω στο σκορ με 25-19. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 1-0 στα σετ.

Στην συνέχεια η ομάδα των Πειραιωτών συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και κατάφερε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο να πάρει το δεύτερο σετ. Ο Ολυμπιακός ήταν λίγο καλύτερος και έδειξε ότι μπορεί να κάνει το back to back και να πάρει την νίκη και στο δεύτερο σετ, με το σκορ να είναι στο 25-17. Το «τριφύλλι» έδειξε ελάχιστα κατώτερο σε αυτό το σετ και ηττήθηκε ξανά.

Στο τρίτο σετ ο Παναθηναϊκός άλλαξε πλεύση. Η ομάδα των «πρασίνων» κατάφερε να ανεβάσει ρυθμό, ενώ μάλιστα φάνηκαν αρκετά διαβασμένοι. Με αυτό τον τρόπο μάλιστα κατάφεραν να πάρουν το τρίτο σετ και με αυτό τον τρόπο μπήκαν ξανά στο παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα οι «πράσινοι» κατάφεραν να κερδίσουν το τρίτο σετ με 20-25.

Στο τέταρτο σετ το «τριφύλλι» έδειξε ότι είναι εδώ και τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο Παναθηναϊκός έπαιζε αρκετά δυνατά και έδειχνε ότι δεν θέλει να χάσει το ματς και το πάλεψε μέχρι τέλους. Ωστόσο το παιχνίδι διακόπηκε για λίγο γιατί ο πάγκος των «πρασίνων» δέχθηκε μπουκάλι. Ο Αλκιβιάδης Μπέλος στατιστικολόγος δέχτηκε το μπουκάλι. Το παιχνίδι συνεχίστηκε, όμως οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού αποχώρησαν. Το «τριφύλλι» πήγε το ματς στο tie break.

Στο τελευταίο σετ ο Ολυμπιακός προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς. Ο Παναθηναϊκός όμως έδειχνε πως είναι αποφασισμένος να μην το αφήσει. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να κοιτάξουν στα ίσα την ομάδα του Πειραιά, όμως ηττήθηκαν με 15-12.

 

Η παρακάμερα: Oι αγκαλιές του Τερίμ με τους ποδοσφαιριστές του και το «πράσινο» πάρτι (Vid)

Previous article

Την Τρίτη (23/4) κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον Άρη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.